Beşiktaş Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz atağı!

Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz atağı!

11.06.2023 - 11:15 | Son Güncellenme:

Arthur Masuaku’nun performansından memnun olan yönetim, bekleneni ortaya koyamayan Umut Meraş’la ise yolları ayırmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, olası bir değişim halinde Rangers’tan Rıdvan Yılmaz için atak yapacak

Beşiktaştan Rıdvan Yılmaz atağı

Yeni sezonda hem Süper Lig hem de UEFA Konferans Ligi’nde şampiyon hedefleyecek olan Kara Kartal, bu doğrultuda alternatifli bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Sol bek hattında Artur Masuaku’nun çıkışından memnun olan idareciler, bu oyuncunun yedeği Umut Meraş konusunda ise aynı düşüncede değil. Umut’la yollarını ayırmaya olumlu bakan Kara Kartal’da gündeme gelen ilk isim ise Rıdvan Yılmaz oldu. Beşiktaş’tan Rangers’a geçen sezonun başında transfer olan Rıdvan, buna karşın fazla şans bulamamıştı.

Haberin Devamı

4 milyon Euro’ya satılmıştı

22 yaşındaki oyuncu ve menajeri, daha önce Avrupa’da kalmak istediğini vurgulasa da Siyah-Beyazlılar, durumu yakından takip ediyor. Beşiktaş Yönetimi, 4 milyon Euro’ya sattıkları oyuncuyu uygun şartlar oluşması halinde kiralamak için harekete geçecek. SiyahBeyazlılar, farklı alternatifler için de arayışlara devam ediyor.

Son öneri Filip Kaloc

Transfer çalışmalarına devam eden Kara Kartal’a menajerler aracılığıyla yeni bir ismin önerildiği ortaya çıktı. Çek Cumhuriyeti ekibi Banik Ostrava’dan 23 yaşındaki orta saha Filip Kaloc’ın, Siyah-Beyazlılar’a teklif edildiği bildirildi. İdarecilerin de genç oyuncuyu değerlendirmeye aldığı kaydedildi.

El Shaarawy’den haber geldi

Beşiktaş’ın radarındaki Stephan El Shaarawy’nin kaderi belli oldu. İtalyan basınının haberine göre Roma, oyuncusuyla sözleşmenin yenilenmesi için anlaşmaya yakın... Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto’nun, daha önce senelik 3.5 milyon Euro kazanan Mısır asıllı oyuncuyu, 2.5 milyon Euro’ya ikna etmeye yakın olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Rıdvan Yılmaz atağı

Muleka için teklif bekleniyor

Kartal’da Cenk Tosun’un sakatlığından dolayı 1,5 ay sahalardan uzak kalacak olması ve teknik ekibin Jackson Muleka’dan memnun olmaması sebebiyle santrfor transferinde operasyon hızlandı. Bu doğrultuda Kartal, bir an önce Muleka’yı elinden çıkarma kararı aldı. Mısır Ligi ekiplerinden talipleri bulunan Muleka için Beşiktaş, 6 milyon Euro talep ediyor. Mısır Ligi’nden son olarak 4 milyon Euro seviyesinde teklif gelmişti.

Romain Saiss’e tepki var

Beşiktaş’ta topuğundaki sakatlık nedeniyle son 2 maçta forma giymeyen ve yaklaşık 20 gündür antrenmanlara da çıkmayan Romain Saiss, Fas Milli Takımı’nda antrenmanlara başladı. Fas Milli Takımı’nın resmi hesabı, idmanda Saiss ve Hakim Ziyech’in olduğu fotoğrafı paylaşırken bu durum Beşiktaşlı taraftarların büyük tepkisini çekti.