Beşiktaş Beşiktaş'tan Stoch açıklaması!

Beşiktaş'tan Stoch açıklaması!

14.12.2012 - 09:56 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçeli isim Stoch için açıklama yaptı.

Beşiktaştan Stoch açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman bir yılı dolmayan başkanlık döneminde yaşananlarla ilgili olarak gündemi değiştirecek açıklamalar yaptı.

Bugün Gazetesi'ne konuşan Fikret Orman, "Beşiktaş'a başkan olduktan sonra hayatımın en üzüldüğüm dönemlerini yaşadım. Bazı konularda da hayatımın en büyük onurlarını yaşadım. Allah'ın verdiği cesaretle yürüyoruz" dedi.

Ayrıca siyah-beyazlı kulübün başkanı, Fenerbahçeli Miroslav Stoch'un Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde çıkan dedikodular hakkında da konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMALARINDA SON DURUM

Devre arasında yapılacak takviyeler üzerine konuşan Fikret Orman, "Nene ya da bir başka transfer için gerekeni yapıyoruz. Bir forvet, bir sol bek belki de orta sahaya oyuncu takviyesi yapmak istiyoruz" dedi.

STOCH VE BEŞİKTAŞ! AÇIKLADI

Miroslav Stoch ile ilgili söylentilere açıklık getiren siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Rakip takım oyuncularıyla ilgilenmiyoruz. Ancak kulübüyle sorun yaşar ve satış listesine konulursa teknik direktörümüzün istekleri doğrultusunda çalışırız. Stoch konusuna gelince; biz rakip takım oyuncularıyla ilgilenmiyoruz. Fakat o oyuncular kulüpleriyle sorun yaşar ve satış listesine konulursa ve bizim teknik heyetimizle izleme ekibimizin vereceği raporlar çerçevesinde böyle bir durum gündeme gelirse olabilir; ama şu anda böyle bir durum söz konusu değil." diye konuştu.

"QUARESMA BU KADAR İYİ BEŞİKTAŞLIYSA..."

Kadro dışı kalan Ricardo Quaresma'nın Porto'ya gideceği yönünde çıkan haberlerle ilgili de konuşan Orman, "Quaresma bu kadar iyi Beşiktaşlıysa, gitsin Porto'ya ya da bir başka takıma, kaç paraya imza atacak. Haftalık 75 bin euroya oynarken, biz de 375 bin euroya oynuyorsa '250 bin euroya in, sözleşmeni uzatalım' dediğimizde bunu kabul etmeyen çok iyi Beşiktaşlı Quaresma(!) ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.

"2015-2016 SEZONUNDA ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLABİLİRİZ"

"Yönetim kurulu ne yapabilir. Doğru bir hocayı getirebilir. Doğru hocayı getirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncuların ödemelerini zamanında, adil olarak öder. Bunları sağlıyoruz. Biz geçmişten çok ağır bir borç yükü aldık. Taraftara şirin gözükmek için hareket etmiyoruz. Orada iyi bir ekip oluşturduk. Daha işin başındayız. Şans bize yardım ederse 2015-2016 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olabiliriz. Biraz zamana ihtiyacımız var; ama sistematik olarak böyle gidiyoruz."