Beşiktaş Beşiktaş'tan transfer açıklaması

Beşiktaş'tan transfer açıklaması

25.01.2014 - 12:31 | Son Güncellenme:

Beşiktaş 2. başkanı Ahmet Nur Çebi ile yöneticiler Deniz Atalay, Mete Vardar ve Ahmet Ürkmezgil basın mensuplarına transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Beşiktaştan transfer açıklaması

Skorer

Haberin Devamı

Beşiktaş 2. başkanı Ahmet Nur Çebi ile yöneticiler Deniz Atalay, Mete Vardar ve Ahmet Ürkmezgil basın mensupları ile sabah kahvaltısında buluştu.

2. Başkan Çebi transfer çalışmaları ile ilgili şu bilgiyi verdi: "Her transfer görüşmesi olumlu sonuçlanacak diye bir kaide yok. Görüşmeler yapıyoruz bunları sonuçlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak bazen işler istediğimiz gibi olmuyor. Transfer sezonu devam ediyor. Belki bir sürprizimiz olabilir."

Yönetici Deniz Atalay ise Lodeiro transferinin perde arkasını şöyle anlattı: "Antalya kampında da söyledik devre arası transferi risklidir ve dikkatli yürütülmesi gerekir diye. Bu yüzden öncelikle ihtiyacımız olan mevkilere yöneldik ki bu mevki şu an için stoper mevkii. Tabii bu uygun bir transfer şansı doğarsa başka bir mevkiye de transfer yapmayacağımız anlamına gelmiyor. Nitekim Lodeiro transferi de öyle oldu. Yaşının genç olması ve gelecek vaadetmesi nedeniyle bir süre Türkiye'de oynatıp daha sonra satmayı düşünebileceğimiz bir oyuncuydu ancak olmadı. Kulübü kendisini vermek istemedi. Başkanları daha önce söz verdi, fakat kısa bir süre önce başka bir oyuncularını sattıkları ve bu transfer nedeniyle taraftarın yoğun tepkisiyle karşılaştıkları için Lodeiro'yu göndermeyi göze alamadılar."