Beşiktaş Bilic isyan etti! Yayını terk etti...

Bilic isyan etti! Yayını terk etti...

09.03.2014 - 21:51 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hocası, Motta ile Kamara arasındaki pozisyonla ilgili Merk’in yorumunu sordu. Stüdyodan, “Evet temas var ama penaltı için yeterli değil” yanıtı gelince bir hayli sinirlenen Hırvat çalıştırıcı, “F.Bahçe maçında penaltı için yeterliydi ama” dedikten sonra yayını terk etti

Bilic isyan etti Yayını terk etti...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile Lig TV’nin dünyaca ünlü hakem yorumcusu Markus Merk arasında maçtan sonra penaltı polemiği yaşandı.
Siyah-beyazlı teknik adam maçı değerlendirdikten sonra, yayıncı kuruluşun muhabiri Ömer Güvenç aracılığıyla Motta ile Kamara arasındaki pozisyonla ilgili Merk’in yorumunu sordu. Stüdyodan Merk’in, “Kamara’nın, Motta’ya bir teması var, ancak penaltı için yeterli değil” yanıtı gelince Bilic bir hayli sinirlendi. Hırvat hoca, “Fenerbahçe maçında penaltı için yeterliydi ama...” dedikten sonra yayını terk etti.
Bilic’e yanıt veren Markus Merk ise “Teknik adamlarla maçlardan hemen sonra pozisyonları konuşmanın bana göre hiçbir anlamı yok. Çünkü biz pozisyonları ekrandan detaylı bir şekilde izledikten sonra yorum yapıyoruz. Onlar ise ekrandan izlemeden, kenardan gördükleriyle yorum yapıyorlar. Biz burada ciddi bir emek harcıyoruz. Bilic’ten yorumlarımıza ve emeğimize saygı göstermesini beklerdim” ifadelerini kullandı.
Böyle bir cihaz yok!
Slaven Bilic basın toplantısında da penaltı tartışması yaratan pozisyonla ilgili tepkisini devam ettirdi.
Siyah-beyazlı çalıştırıcı, “Biz mücadeleye devam ediyoruz. Tartışılan penaltı pozisyonları var, belki penaltı belki değil. Lig TV muhabiri canlı yayında, ‘Franco kırmızı kart görmeli miydi’ diye sordu. Biz Beşiktaş olarak hakemler tarafından eksi yazılıyoruz, gözlerimin gördüğü bu. Biz kulüp olarak doğru ve adil mualeme yapılsın istiyoruz. Ben efendi ve kibar olmayı tercih ediyorum ama karşılığında adil olunsun istiyorum. Motta’ya dokunmanın sert mi yumuşak mı olduğu tartışılıyor, böyle bir cihaz yok. Ben bundan rahatsızım ama koşullar böyleyse bu koşullarda mücadele edeceğim” dedi.
Bilic, tercümanın sözlerini çevirmesini beklemeden basın toplantısı odasından ayrıldı.

Haberin Devamı