Trabzonspor BİR?COLMAN KLASİĞİ

BİR?COLMAN KLASİĞİ

24.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray maçında 76. dakikada Riera’ya yaptığı gereksiz bir hareketle kırmızı kart gören Gustavo Colman, devre arasına üçüncü kez cezalı girdi.

BİRCOLMAN KLASİĞİ

Arjantinli futbolcunun Galatasaray maçındaki kırmızı kartı bilerek gördüğünü düşünen Trabzonspor Yönetimi ve teknik heyetinin, Arjantinli oyuncuya 50 bin lira ceza vermeyi planladığı öğrenildi.
Trabzonspor’a 2008 yılında transfer olan Colman, ilk olarak 2010-2011 sezonunun
16. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Colman, ligin 17’nci haftasında oynanan maçta görev yapmayarak devre arası tatiline erken gitti.

Haberin Devamı

Bunu hep yapıyor!
2011-2012 sezonunun 16’ıncı haftasında oynanan Fenerbahçe maçında da sarı kart gören Colman, yine ligin ilk yarısının son haftasındaki maçta oynamadı ve takım arkadaşlarına oranla sezon arası tatiline daha erken çıktı. Geçen sezonu kartsız geçen Colman, bu kez ise tatilini uzatarak devre arası kampına geç katıldı. Arjantinli oyuncu, bordo-mavili takımda olduğu 5 sezonda 4 kez devre arası kampına geç katıldı. Yönetim, Arjantinli oyuncuya bu hafta oynanacak Antalyaspor maçı öncesi izin vermeme kararı aldı. Colman’ın bu maçı da tribünden izleyeceği belirtildi.

Yazarlar