Milli Takım Bir Dilek Tut Derneği'nden organizasyon

Bir Dilek Tut Derneği'nden organizasyon

13.05.2014 - 16:38 | Son Güncellenme:

"Top Sizde" adlı proje kapsamında, 2002 FIFA Dünya Kupası'nda üçüncü olan Türk Milli Futbol Takımı oyuncularının imzaladığı 50 adet adidas Brazuca topu, dernek yararına satışa sunuldu.

Bir Dilek Tut Derneğinden organizasyon

Bir Dilek Tut Derneği'nin "Top Sizde" adlı projesi kapsamında, 2002 FIFA Dünya Kupası'nda üçüncü olan Türk Milli Futbol Takımı oyuncularının imzaladığı 50 adet adidas Brazuca topu, dernek yararına satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Sheraton Maslak Otel'de düzenlenen etkinlikte, Bir Dilek Tut Derneği'nin Türkiye'deki yüzü ve iyi niyet elçisi, eski milli futbolcu Rüştü Reçber ile spor camiası ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri yer aldı. Bir Dilek Tut Derneği yararına tanesi 5 bin liradan satışa sunulan Brazuca toplarından elde edilen gelirin tamamı, hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocukların bir dileğinin gerçekleştirilmesi için kullanılacak.

2014 FIFA Dünya Kupası topu Brazuca'ların yanı sıra efsane takımın futbolcularının özel imzaladığı bir adet 2002 Dünya Kupası topu Fevernova da aynı etkinlikte açık arttırmayla satışa sunuldu. Etkinlikte proje ile ilgili konuşan Bir Dilek Tut Derneği'nin iyi niyet elçisi Rüştü Reçber, "Dünya Kupası yılı olması sebebiyle futbol ekseninde geliştirilen bu projede satılan her top, hastalıkla mücadele eden bir çocuğun dileğini gerçekleştirecek ve onların hayata umutla bakmasını sağlayacak" ifadelerini kullandı.