Basaksehir Bir ekip başarısı!

Bir ekip başarısı!

19.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ligde şampiyonluk yarışı veren ve kupada da finale adını yazdıran M. Başakşehir’de tarihi bir sezon yaşanıyor. Abdullah Avcı’nın başarısında en büyük pay teknik heyetinde yer alan 9 kişilik ekipte bulunuyor.

Bir ekip başarısı

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de son 3 haftaya lider Beşiktaş’ın sadece 1 puan gerisinde giren ve kupada da Fenerbahçe’yi eleyip finale kalan Medipol Başakşehir tarihi bir sezon geçiriyor.

2006 yılından bu yana kulübün içerisinde olan ve turuncu-lacivertli kulüple özdeşleşen Abdullah Avcı, kariyeri açısından büyük bir başarı yakalamış durumda.Çok önemli bir sezon geçirdiklerini her fırsatta dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, bu başarısını birlikte çalıştığı teknik ekibine adıyor.

9 kişilik büyük bir ekiple çalışan Avcı, A’dan Z’ye bütün konuları düşünüyor. Oyuncuların psikolojik durumundan, fiziksel konulara, rakip analizinden taktiksel detaylara ve istatistik bilgilerden tesis konularına kadar dev bir ekip işleri yürütüyor.Medipol Başakşehir’in teknik ekibinde hem kendi takımlarını analiz eden hem de rakipleri sürekli izleyip kayıt altına alan ayrı bir ekip bulunuyor.Ayrıca Temmuz ayından bu yana 46 resmi maça çıkan turuncu-lacivertlilerde hem fiziksel yapıyı hem de psikolojik konuları belirleyen antrenörler yer alıyor.

Haberin Devamı

Bununla beraber taktik analizlerin hazırlanıp, istatistiklerin sunuldu, antrenmanların değerlendirildiği ekiple de maçlara hazırlanılıyor. Fenerbahçe karşısında 120 dakika ve penaltılara çıkaran, ligde Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı 6 maçın sadece 1’ini kazanan Başakşehir böylelikle adeta göz kamaştırıyor.