Trabzonspor ‘Bırakma bizi Vahid’

‘Bırakma bizi Vahid’

04.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika yeni sezonda Trabzonspor’un başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Vahid Halilhodzic’ten milli takımdaki görevine devam etmesini istedi, “Bizimle kalmalısın, çünkü biz büyük bir takımız” dedi

‘Bırakma bizi Vahid’

Trabzonspor’un anlaşma sağladığı teknik direktör Vahid Halilhodzic’e, Cezayir Milli Takımı’nın başında kalması için büyük bir baskı uygulanıyor. Dünya Kupası’nda 2. tura yükselen ve oynadığı futbolla alkış toplayan Kuzey Afrika ülkesi, Bosna Hersekli teknik adamla yola devam etmek istiyor. Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika’nın, Halilhodzic’le önceki gün özel bir görüşme yaparak, görevine devam etmesini istediği ortaya çıktı. Cezayir Haber Ajansı’nın (APS) haberine göre, Başbakan Abdulmelik Sellal tarafından milli takım onuruna verilen iftar yemeğinden sonra Buteflika, takımı kabul etti.

Haberin Devamı

Çabaları boşa çıktı

Kabul sırasında Cezayir Futbol Federasyonu Başkanı Muhammed Revarava ve Halilhodzic ile baş başa görüşen Buteflika, deneyimli hocaya, “Bizimle kalmalısın, çünkü biz büyük bir takımız” dedi. Buteflika’nın bu önerisi üzerine deneyimli teknik direktörün, “Zor bir süreçten geçtik fakat aynı şekilde çalışmaya devam etmemiz gerekir. Gösterdiğimiz gayretten dolayı Brezilyalıların kalbine taht kurduk” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Cezayir’deki çabaya rağmen Trabzon-spor’un başına geçmesi beklenen Vahid Halilhodzic’in yardımcıları belli oldu. Boşnak hocanın, milli takımdaki bir yardımcısını, kaleci antrenörünü ve iki kondisyoneri ve Fransa’dan bir antrenörü beraberinde getireceği bildirildi. Türkiye’den ise yerli antrenör olarak Fatih Kavlak ekipte yer alacak.