NBA Bogdan Bogdanovic hakkında flaş iddia! Serbest kalacak

Bogdan Bogdanovic hakkında flaş iddia! Serbest kalacak

06.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

NBA ekiplerinden Atlanta Hawks'ta forma giyen Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu Bogdan Bogdanovic hakkında çarpıcı bir iddia öne sürüldü.

Bogdan Bogdanovic hakkında flaş iddia Serbest kalacak

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve taraftarın adeta sevgilisi haline gelen Bogdan Bogdanovic, kariyerini NBA ekiplerinden Atlanta Hawks'da sürdürüyor. Sırp profesyonel basketbolcunun geleceği hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

EUROLEAGUE ŞAMPİYONLUĞU YAŞAMIŞTI

Haberin Devamı

Fenerbahçe formasıyla son sezonunda 14.6 sayı - 3.8 ribaund - 3.6 asist ortalamaları tutturan Bogdanoviç, THY Euroleague şampiyonluğunda önemli pay sahibi olmuştu. Üç sezon Fenerbahçe forması giyen Sırp oyuncu, iki lig, bir Euroleague şampiyonluğu elde etti. Bogdanoviç, BSL final serisinin de en değerli oyuncusu seçilmişti.

Bogdan Bogdanovic hakkında flaş iddia Serbest kalacak

"UMARIM YOLLARIMIZ YENİDEN KESİŞİR"

Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Bogdan Bogdanovic, Trendbasket'e verdiği röportajda, Fenerbahçe’ye dönme ihtimalin nedir? sorusuna, "”Asla bilemezsin (gülümsüyor). Umarım yollarımız yeniden kesişir. Onları özlüyorum. Gerçekten özlüyorum…” ifadelerini kullanmıştı.

Bogdan Bogdanovic hakkında flaş iddia Serbest kalacak

ATALANTA KARNESİ

NBA ekiplerinden Atlanta Hawks'ta forma giyen Sırp basketbolcu Bogdan Bogdanovic, bu sezon Atlanta Hawks forması ile 14.3 sayı, 3.3 ribaunt ve 2.9 asist ortalamaları ile oynuyor.

Haberin Devamı

SERBEST KALACAK

Michael Scotto'nun haberine göre; Atlanta Hawks ile olan sözleşmesinde gelecek sezon için oyuncu opsiyonu olan Bogdanovic, bu opsiyonu kullanmayacak ve serbest kalacak. Bogdanovic mevcut sözleşmesinde Atlanta Hawks'tan yıllık 18 milyon dolar kazanıyor.

Bogdan Bogdanovic hakkında flaş iddia Serbest kalacak

Yazarlar