Skorer Boliç - Faruk forvette

Boliç - Faruk forvette

24.01.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Boliç - Faruk forvette

Boliç - Faruk forvette

F.Bahçe Teknik Direktörü Bariç, yönetimin B.Saffet'e tepki göstermesiyle, Samsun maçında forveti Boliç - Saffet ikilisine teslim edecek. Hırvat hoca ayrıca Moshoeu ile Okocha'yı da orta sahada aynı anda oynatmayı düşünüyor

FENERBAHÇE'de, Samsunspor maçı öncesinde gol krizine çözüm bulmak isteyen teknik heyet, sonunda Boliç - Faruk ikilisinde karar kıldı.
Teknik Direktör Otto Bariç iki gündür hastalığı nedeniyle antrenmanlara çıkamamasına rağmen yardımcıları Koljanin ve Cemşir Muratoğlu'nun aracılığı takımı gole dönük hazırlamaya devam etti. B.Saffet'in yönetimden de gelen tepkiyle kulübeye çekilmesinin ardından dünkü antrenman sırasında Marinko Koljanin, yeni forvet düzenini oyunculara anlatmaya çalıştı. B.Saffet'in de gayretli göründüğü çalışmada özellikle Boliç uzaktan attığı gollerle alkış topladı.
Bariç, Samsunspor'a karşı ayrıca Moshoeu - Okocha ikilisine de aynı anda şans vermeyi de düşünüyor. Hırvat hoca, iki siyahi oyuncusunu yan yana oynatarak orta sahasındaki pas üretimini arttırmayı düşünüyor. Faruk'un önüne top atılmasını, Boliç'in de ceza sahası içinde hareketli olmasını isteyen Bariç, Moshoeu ve Okocha'dan özellikle ceza alanı çevresinde verkaçlarla adam eksiltmeleri için uyarılarda bulundu.
Mustafa Özkan'ın transferinden vazgeçilmesiyle rahatlamış görünen forvet elemanlarının istekli ve hırslı olmaları için dünkü çalışmada farkedildi. Eski neşelerine kavuşmuş görünen Fenerbahçe'nin suskun golcülerinin pazar gününe özel olarak hazırlandıkları da sızan bilgiler arasında yer alıyor.

FENERBAHÇE'nin 1996 olağan kongresinde bütçenin yüzde 10'unun aşıldığı gerekçesi ile divan üyesi Ferruh Manav'ın açtığı davayı Yargıtay onayladı. Yargıtay 1994 - 96 arasındaki harcamaları, Genel Kurul'un ibra etmesine rağmen, kulüp tüzüğünün 72. maddesine aykırı bularak iptal etti. Buna göre ibra olmayan yönetimin yaptığı fazla harcamayı kulübe iade etmesi gerekiyor. Aksi taktirde aralarında Ali Şen ve Vefa Küçük'ün de bulunduğu isimlerin tekrar seçilme şanslarının tehlikeye gireceği öğrenildi