1.Lig Bolu'da hedef ilk 6

Bolu'da hedef ilk 6

04.12.2013 - 16:28 | Son Güncellenme:

Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Bizim için ilk 6 ulaşılabilir bir hedef" dedi.

Boluda hedef ilk 6

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, hafta sonu sahasında yapacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Kırmızı beyazlı ekibin kulübe ait tesislerdeki antrenmanı teknik direktör Besim Durmuş gözetiminde ısınma hareketleriyle başladı. Bolusporlu futbolcular, daha sonra pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

Durmuş, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boluspor'un ligin önemli takımlarından olduğunu söyledi. Puan tablosuna bakıldığında takımının 6-7 puan eksiği olduğunu belirten Durmuş, "İnşallah bu farkı hafta sonu oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla kapatacağız. Çok istediğimiz, arzu ettiğimiz bu 3 puanı, iyi oynayarak, mücadele ederek ve seyircimizin de desteğiyle kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı. Durmuş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının iyi geçmesi halinde, sezonun kalan haftalarında da daha iyi futbol sergileyebileceklerini kaydetti.

Haberin Devamı

"Maalesef futbolcularımız iç sahada kazanamamaktan dolayı zihinsel olarak yorgun" diyen Durmuş, "İnşallah oyuncularıma o baskıyı ortadan kaldıracak, verimlerini açığa çıkartabilecek coşkulu ortam hazırlıyoruz. Futbolcularımızın antrenmanlardaki isteklerini hafta sonu müsabakada ortaya koyacağız" şeklinde konuştu. Durmuş, Boluspor'un lige ilk 6 hedefiyle başladığını, bunun çok zor olmadığını vurgulayarak, "Bizim için ilk 6 ulaşılabilir bir hedef. Geçen sene bu aylarda Konya takımının 15 puanı vardı. Arkadan gelerek Süper Lig'e çıktı. Ligde 15 ile 22 puan arasında 10 takımın bulunduğunu düşünürsek, her hafta kazanan takım 2-3- basamak yukarı çıkacaktır. Biz de bunu yapacağız" diye konuştu.

Yazarlar