Skorer Bomba gibi olay

Bomba gibi olay

29.12.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bomba gibi olay

Bomba gibi olay


Beşiktaş'ın eski yıldızlarının göreve soyunması camiada büyük destek buldu


       Beşiktaşlı Eski Sporcular Derneği'nin geleceğe yönelik projeler için harekete geçmesine yönetim ve muhalefetten büyük destek geldi. Beşiktaş'ın eski yıldızlarının göreve soyunması ve hazırladıkları "Kurtuluş Anayasası" camia içinde "bomba gibi bir olay" olarak nitelendirildi. Eski yöneticilerden Turgay Ciner, "Müthiş bir girişim. Bir camia ancak kökleri üzerinde durur. Bu camianın kökleri de bu yıldızlardır. Bu köklerden yararlanmak şart" dedi.

       İhsan Kalkavan, "Fevkalade bir olay. Bizim idealimiz de buydu. Beşiktaş'a gönül vermiş, hizmet etmiş insanların yönetimde görev alması kadar temiz ve kutsal bir duygu olamaz. Yeter ki hevesleri kırılmasın, aynı heyecanla devam etsinler" diye konuştu. Zafer Yıldırım ise, "Tam düşündüğümüz gibi. En büyük eksiklik eski sporcuların kucaklanmaması ve onlardan yararlanılmaması. Bu pırıl pırıl insanlardan faydalanmak istiyoruz. Biri veya fazlası da yönetime girebilir" ifadelerini kullandı.

Diyalog şart

       Beşiktaş İkinci Başkanı Hasan Arat, "Hoş bir olay. İçeride köprüyü kuracak birisi olması gerekir. Eski sporcularla diyalog şart" dedi. Başkanlığa adaylığını koyacağını açıklayan Mehmet Gül ise, "Kendileri kabul ettiği takdirde listemde bu isimler yer alacaktır" ifadesini kullandı.

Olumlu girişim

       Mart ayındaki kongrede başkan adaylığı gündeme gelen Serdar Bilgili, "Olumlu bir girişim. Gerçek Beşiktaşlıların yönetimde ve diğer branşlarda yer alması şart. Kaldı ki içimizden yetiştiler. Hepsine sahip çıkmak gerekir" açıklamasını yaptı.

Başarıya taşırlar

       Beşiktaşlılar Cemiyeti Başkanı Mehmet Kazancı, "Göreve gelirsek eski oyuncularımızdan yararlanmak istiyoruz. Yabancı hoca peşinde koşacağımıza içimizden yetişmiş, bu formaya hizmet etmiş isimlerle çalışırız. Beşiktaş'ı aslanlar gibi başarıya taşırlar. Yönetime girmeleri de çok doğal" diye konuştu.

Murat sakatlandı

       Lige verilen araya rağmen hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın dünkü antrenmanında Murat Alaçayır sakatlandı. Minyatür kale maç sırasında ters bir hareket yapan Murat Alaçayır'ın dizi döndü. Dizi bandaja alınan Siyah - Beyazlı futbolcunun gerek görülmesi halinde MR'ı çekilecek. Bu arada, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün dün verdiği iftar yemeğine Menajer Kadir Akbulut, futbolculardan Ahmet Dursun, Ersen ve Rahim katıldı.

Mutlu ettiler mutlu oldular

       Beşiktaşlı futbolcular Mehmet ve Ertuğrul ile şarkıcı Hakan, Türk Böbrek Vakfı'nı ziyaret ettiler, tedavi gören hastalara yılbaşı öncesi hediyeler verdiler. Mehmet, "Bu insanlar böbrek bulamadıkları için hayatlarının büyük bölümünü burada geçiriyorlar. Onları sevindirebiliyorsak ne mutlu bize" dedi. Bu arada, Beşiktaş depremzedeler yararına İstanbul'da Bayern Münih ile özel maç yapacak. Karşılaşma büyük olasılıkla 25 Ocak'ta oynanacak.