Beşiktaş BÖYLE Mİ OLACAKTI

BÖYLE Mİ OLACAKTI

19.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gaziantepspor altyapısından Beşiktaş’a transfer edilen 15 yaşındaki Ali Alkan’ın, siyah-beyazlılarla çıktığı ilk antrenmanda çapraz bağları koptu. Ameliyat olan genç futbolcuyu hastanede ziyaret edenlerin başında İbrahim Toraman geldi

BÖYLE Mİ OLACAKTI

Beşiktaş’ta, İsmail Köybaşı ve Mustafa Pektemek’in yaşadığı ciddi diz sakatlıklarına bir yenisi daha eklendi. Bebe, Ersan ve Sivok’un da yaşadığı çapraz bağ kopmalarının yeni kurbanı, ilk kez siyah-beyazlı formayla antrenmana çıkan, 15 yaşındaki Ali Alkan oldu.

Haberin Devamı


Gaziantespor’un alt yapısından transfer edilen U-16 futbolcularından Ali Alkan, henüz ilk antrenmanında sakatlandı. Fulya Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan genç oyuncunun çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi. Genç oyuncunun bu sakatlığı, Ali Alkan’nın hocası Ömer Gülen’i de çileden çıkarttı. Ali’nin yetenekli bir futbolcu olduğunu söyleyen Gülen, “Bizde bu çapraz bağ konusunda sıkıntılar bitmek bilmiyor. Çok moralimiz bozuldu. Umarım Ali kardeşimiz genç yaşı nedeniyle bu sakatlığı en kısa zamanda atlatır” diye konuştu.


Ali Alkan’ın sakatlığını duyan Kaptan İbrahim Toraman ise genç oyuncuyu hastanede kaldığı odasında ziyaret etti. Samet Aybaba’nın gelmesiyle yetkileri arttırılan ve alt yapıdaki gençlerle de yakından ilgilenmeye çalışan Toraman’ın ani ziyareti Ali Alkan’ı mutlu etti.