Dünyadan Futbol Brezilya'da takım otobüsü bombalandı. Rodallega da araçtaydı...

Brezilya'da takım otobüsü bombalandı. Rodallega da araçtaydı...

25.02.2022 - 03:52 | Son Güncellenme:

Brezilya'da Bahia ile Sampaio Correa arasında oynanan maç öncesinde ev sahibi Bahia'nın otobüsüne patlayıcı madde atıldı. Olayda kaleci Danilo ile Matheus yaralanarak maç kadrosunda çıkarıldı.

Brezilyada takım otobüsü bombalandı. Rodallega da araçtaydı...

Brezilya'da Bahia ile Sampaio Correa arasında oynacak maç öncesi akıl almaz bir olay yaşandı.

Haberin Devamı

Maçın oynanacağı Fonte Nova Arena'ya gelen Bahia takımını taşıyan otobüse patlayıcı maddeyle saldırı düzenlendiği belirtildi. Otobüs içerisinde bir çok futbolcunun vücudunda kesikler oluşurken kaleci Danilo Fernandes'in gözüne yakın bir yerden yüzünde kesik olduğu ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Saldırıda yaralanan Danilo Fernandes'in yanı sıra Matheus'un da tedavi altına alındığı ve maç kadrosundan çıkarıldığı belirtildi. Karşılaşma öncesinde yaşanan olaya rağmen Bahia takımı maça çıkma kararı aldı.

"ORADA ÖLEBİLİRDİK"
Bahia Teknik Direktörü Guto Fereira yaşanan korku dolu anları anlattı. Fereira, "Şarapneller iki futbolcumuzu etkiledi. Orada ölebilirdik. Danilo görme yetisini kaybetmek üzereydi. Şimdi hastanede ve tedavi oluyor. Bu aptalca bir şey. İnsanlar bu tür eylemlerin daha iyi performans sergilemeleri için futbolcuları korkuttuğunu düşünüyor. Neden böyle düşnüüyorlar, neden böyle davranıyorlar? Sorunlar bu şekilde çözülemez. Takım, Bahia'nın renklerine saygınlık ve profesyonellik adına maça çıkacak." dedi.

Haberin Devamı

HUGO RODALLEGA DA ARAÇTAYMIŞ
Yaşananların ardından maçtan çekilmeyerek sahaya çıkan Bahia, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak bir üst tura yükseldi. Bahia'ya galibiyeti getiren golleri Danielzinho ve Hugo Rodallega kaydetti. Süper Lig'in eski golcüsünün de araçta olduğu iddia edildi.

Yazarlar