Voleybol Brezilyalı Mara Leao'nun Ebrar Karakurt cevabı tepki çekti! Yumruk iması

Brezilyalı Mara Leao'nun Ebrar Karakurt cevabı tepki çekti! Yumruk iması

06.04.2024 - 10:11 | Son Güncellenme:

Brezilyalı voleybolcu Mara Leao, Ebrar Karakurt ile ilgili gelen soruya verdiği cevap ile tartışma yarattı. Türk taraftarlar sosyal medyadan konuya tepki gösterdi.

Brezilyalı Mara Leaonun Ebrar Karakurt cevabı tepki çekti Yumruk iması

Filenin Sultanları'nın yıldızlarından olan ve kariyerine Rusya'da devam eden Ebrar Krakurt ile ilgili olarak Brezilyalı voleybolcu Mara Leao'nun verdiği cevap tepki çekti.

Haberin Devamı

Rusya'da takımını yarı finale taşıyan Ebrar, dün yapılan mücadelede takımı Kaliningrad, Moskova ile karşılaştı. Yarı final serisi ilk maçında Kaliningrad, Dinamo Moskova’ya 3-0 mağlup oldu.

Brezilyalı Mara Leaonun Ebrar Karakurt cevabı tepki çekti Yumruk iması

LEAO'DAN EBRAR'A YUMRUK İMASI
Eski Brezilyalı voldeybolcu verdiği bir röportajda kendisine Ebrar Karakurt ile ilgili soru geldi. Ebrar Karakurt'un sayı aldıktan sonra karşı takıma bakış atmasına gönderme yapan muhabirin 'Sence Ebrar karakurt’un davranışları nasıl düzeltilir' sorusuna Mara Leao yumruklarını göstererek cevap verdi.

Brezilyalı voleybolcunun verdiği bu cevap özellikle Türk taraftarlar tarafından büyük tepki gördü

NELER OLMUŞTU?
2023 Milletler Ligi'nde Filenin Sultanları, 3. hafta maçında güçlü rakibi Brezilya'yı 3-0 mağlup ederek büyük bir başarı elde etmişti. Müsabakada zaman zaman gergin anlar yaşanmıştı.

Haberin Devamı

Brezilyalı Mara Leaonun Ebrar Karakurt cevabı tepki çekti Yumruk iması

Saliha Şahin Skorer'e verdiği röportajda gerginlikle ilgili olarak şu sözleri kullanmıştı: Aslında bunu başlatan biz değildik. Bizi kışkırtan onlar diyebiliriz. Zaten herkes bunun farkında. Biraz küçümseme durumu oldu diyebilirim. Ondan sonra biz hırslandık. "Siz kimi küçümsüyorsunuz Biz Türkiye'yiz" der gibi. O an karşımızda kim olursa olsun Carol olur, Thaisa olur, Gabi olur hiç fark etmez. Biz o maçı kazanmak istedik. Çok güzel bir galibiyet oldu.

EBRAR'IN PAYLAŞIMI BREZİLYALILARI KIZDIRDI
Ebrar Karakurt'un paylaştığı "Gel bizim oralara ortalık karışsın…" şarkı sözlerini Brezilyalı taraftarlar yanlış anlamıştı. Bazı sosyal medya hesaplarında bu duruma tepki gösterildi. Türk kullanıcılar ise bunun bir şarkı sözü olduğu dile getirdi.

Brezilyalı Mara Leaonun Ebrar Karakurt cevabı tepki çekti Yumruk iması

"ARKADAŞLAR SAKİN OLUN BU ŞARKI SÖZÜ"
Milli Takımın yıldız ismi Ebrar ise konuyla ilgili paylaşımda bulunmuştu. "Bugün sosyal medyadan yaptığım paylaşımıma gelen tepkileri görünce çok şaşırdım. Arkadaşlar sakin olun bunlar sadece bir Türk şarkısının sözleri. Başka dile tercüme edildiğinde kulağa nasıl geliyor bilmiyorum. Bu sözler kötü bir şey değil aslında sadece iyi bir Türk pop şarkısı. Kimseyi kırmak istememiştim. Ve son olarak herkese konuşmadan önce akıllıca düşünmesini öneriyorum"