Voleybol Brezilyalı voleybolcu Ana Paula Borgo hayatını kaybetti

Brezilyalı voleybolcu Ana Paula Borgo hayatını kaybetti

12.05.2023 - 11:01 | Son Güncellenme:

Ülkemizde Çan Gençlik ve Nilüfer BLD. Spor forması ile izlediğimiz bir süredir tedavi gören Brezilyalı pasör çaprazı Ana Paula Borgo vefat etti.

Brezilyalı voleybolcu Ana Paula Borgo hayatını kaybetti

Geçmişte Türkiye’de Çan Gençlik Kale Spor Akademi Kulübü ve ve Nilüfer Belediyespor takımlarında da forma giyen Brezilyalı pasör çaprazı Ana Paula Borgo, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Borgo, geçen yıl eylül ayından beri midesindeki bir tümörle savaşıyordu. Voleybolcunun hastalığı Barueri'nin sezon öncesi yapılan tıbbi muayenelerinde ortaya çıktı.

BREZİLYA FEDERASYONUNDAN AÇIKLAMA
Brezilya Voleybol Konfederasyonu (CBV), oyuncunun hayatını kaybetmesiyle ilgili paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı: “Brezilya Voleybol Konfederasyonu (CBV), 29 yaşındaki oyuncu Ana Paula Borgo'nun ölümünden duyduğu derin üzüntüyü dile getiriyor. Ana Paula Borgo, büyük bir yetenekti. Ana Paula Borgo, Türkiye'de 23 Yaş Altı Dünya Kupası'nın kazanılmasında öncemli rol oynadı. Praia Clube, Osasco, Pinheiros ve Fluminense gibi büyük takımları temsil etti ve yurt dışında Türkiye ve İtalya gibi ülkelerde forma giydi.

Haberin Devamı

Yazarlar