Skorer Broos sıkıntılı!

Broos sıkıntılı!

06.10.2009 - 00:48 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Yönetimi’nin, ‘arkasındayız’ mesajları verdiği Belçikalı hocanın gönderileceği dedikoduları sürüyor, tecrübeli çalıştırıcının ise haberlerden rahatsız olduğu gözlemleniyor

Broos sıkıntılı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos için ‘gidecek mi, kalacak mı’ sorularının yanıtları hâlâ belirsizliğini koruyor. Bordo-mavili yönetimin ‘devam edeceğiz’ demesine rağmen Belçikalı çalıştırıcının gönderileceği yönündeki dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.
Milli maçlar yüzünden lige verilen aradan sonra deplasmanda oynanacak Galatasaray maçından çıkacak sonucun Broos’un kaderini çizmesi bekleniyor. Belçikalı çalıştırıcının ise yerel basında çıkan haberlerden oldukça rahatsız olduğu belirtiliyor.
Bordo-mavili takımın yardımcı antrenörü Metin Diyadin de verilen arada boş durmadı ve Galatasaray’ın Ankaragücü ile deplasmanda yaptığı lig maçını izledi. Diyadin, özellikle, sarı-kırmızılı takımın savunmadaki eksikliklerinin üzerinde durduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Coşkun destek istedi
Öte yandan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Coşkun, eksiklerin devre arasında giderileceği, şu an için herkesin yapması gerekenin takımı desteklemek olduğunu söyledi. Sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Coşkun, “Performansımız camiada ümitsizlik havası yarattı. Şu anda takımın her zamankinden daha fazla sahiplenilmeye ihtiyacı var” dedi.

Trabzonspor’da izin bitti
Trabzonspor bir günlük iznin ardından, Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Antrenmana Almanya’da ameliyat olan Zafer, hafif sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Yattara ve milli takım kamplarında bulunan futbolcular katılmadı. Egemen ise düz koşunun ardından ayağında ağrı hissedince çalışmayı yarıda bıraktı.

Haberin Devamı

Radara yakalandılar
Bordo-mavili takımın iki tecrübeli oyuncusu İbrahima Yattara ile Selçuk İnan’a, aşırı hız nedeniyle trafik ekiplerince para cezası uygulandı. Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri güzergahındaki yeni sahil yolunda radarla denetim yapan trafik ekipleri, Yattara ve Selçuk’un, otomobilleriyle hız limitini aşarak radara girdiklerini tespit etti. Ekiplerin, iki futbolcuya gerekli para cezasını uyguladıkları öğrenildi.