1.Lig Bucaspor destek bekliyor

Bucaspor destek bekliyor

10.09.2013 - 12:17 | Son Güncellenme:

Kulüp basın sözcüsü Yaykıran: "Maddi sıkıntılar içinde boğuştuğumuz bugünlerde dileğimiz, tüm camianın ve belediyemizin daha fazla sorumluluk üstlenerek, bu sıkıntılı günleri aşmamıza yardımcı olması"

Bucaspor destek bekliyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, "Maddi sıkıntılar içinde boğuştuğumuz bugünlerde dileğimiz, tüm camianın ve belediyemizin daha fazla sorumluluk üstlenerek, bu sıkıntılı günleri aşmamıza yardımcı olması" dedi.

Haberin Devamı

Yaykıran, yaptığı açıklamada, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Fethiyespor maçı hazırlıklarını Nsaliwa ve Ricketts dışında eksiksiz sürdürdüklerini, karşılaşmada tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti.

Nsaliwa'nın vatandaşlık işlemleri, Ricketts'ın ise milli takım için ülkelerinde bulunduğunu kaydeden Yaykıran, 2 oyuncunun da yarın Türkiye'ye döneceğini bildirdi.

Yaykıran, yönetim kurulunun haftalık olağan toplantısının bugün yapılacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Bucaspor gibi profesyonel liglerde mücadele eden takımların mutlaka kurumsal maddi desteklere ihtiyaçları vardır. Bunun dışındaki taşıma su misali destekler, kulüplerin istikrarsız günler geçirmesine yol açmaktadır. Türkiye profesyonel liglerinde 4'ü büyükşehir belediye, 17'si belediye resmi destekli 21 takım bulunmaktadır. Tüm il ve ilçe takımları camialarının yanında kendi belediyelerinden ciddi miktarda destek almanın yöntemini bulmuşlardır. Belediyelerin torba yasa ile binde 7 olan amatör spor desteği, binde 12'ye çıkartılmıştır. Maddi sıkıntılar içinde boğuştuğumuz bugünlerde dileğimiz, tüm camianın ve belediyemizin daha fazla sorumluluk üstlenerek, bu sıkıntılı günleri aşmamıza yardımcı olması."

Haberin Devamı

Yaykıran, hafta sonu Manisa'da 2002 ve 2003 doğumlu oyuncuların yer aldığı 2. Tevfik Lav Turnuvası'nda Altınordu'yu 5-0 ve Muglaspor'u 4-2 yenerek birinci olan Bucaspor Akademi Takımı'nı da tebrik etti.

Yazarlar