Basketbol Buğrahan Tuncer'den Eda Ece itirafı! 'Erden Timur sözleşmemi düğün odama yolladı'

Buğrahan Tuncer'den Eda Ece itirafı! 'Erden Timur sözleşmemi düğün odama yolladı'

10.02.2024 - 10:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray Nef'te forma giyen Buğrahan Tuncer, Galatasaray'a imza sürecinin detaylarını anlattı. Tuncer, eşi Eda Ece ile ilgili tribün itirafında bulundu.

Buğrahan Tuncerden Eda Ece itirafı Erden Timur sözleşmemi düğün odama yolladı

Galatasaray Nef, 2023/24 sezonu kadro yapılanması için Buğrahan Tuncer ile anlaşma sağlamıştı. Uzun yıllardır Anadolu Efes forması giyen Tuncer, sarı-kırmızılı takım ile 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştı. Tuncer, kulüp televizyonuna verdiği röportajda hem imza süreci hem de eşi Eda Ece ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR SÖZLEŞMEMİ DÜĞÜN ODAMA YOLLADI
Benim Galatasaraylılık hikayem babadan başlıyor. Yıllardır tribündeydi o. 4 yaşımdan beri maçlara gidiyorduk. Düğün günü çifte imza gibi oldu. Bir dün öncesinde Erden Timur ile konuştuk. Geçen sene olmamıştı kısmet. Ben de ona burada oynamak istediğimi söyledim. Düğün günü imzayalım kontratı dedi Erden ağabey. Hatta düğüm odama yolladı sözleşmemi. Çok güzel bir gün oldu. O gün kimsenin haberi olmadan açıklamış oldu.

Buğrahan Tuncerden Eda Ece itirafı Erden Timur sözleşmemi düğün odama yolladı

Icardi'den dolayı 'Aşın olayım' sonra 'Çocukluk aşkımsın' şarkısını söyledik. 1 saat falan tribüne çevirdik orayı. Millet sıkılmış bile olabilir (Gülerek) Fenerbahçe arkadaşlarım da vardı. Hatta yakın arkadaşım Fenerbahçe kaptanı vardı.

En büyük hedefim bu forma altında yıllarca mücadele edip kupa kaldırmak. Çok tarif edilemez bir duygu olur benim için.

Haberin Devamı

BUĞRAHAN'DAN EDA ECE'YE: HEYECANLANIYOR, 'SEN GELME EVDEN İZLE' DİYORUM
Eda maç önceleri çok heyecanlanıyor. Daha çok milli maçlara geldi yıllarca. İzni az olduğu için. Kenarda çok heyecan yapıyor. Ben de o geldiği zaman heyecan yapmasın diye uğraştığım için konsantre olamıyorum. O yüzden sen gelme evden izle en iyisi diyorum. Bir şey olduğunda konuşuyoruz 'Niye böyle oldu, tamam kafana takma' diye.

Buğrahan Tuncerden Eda Ece itirafı Erden Timur sözleşmemi düğün odama yolladı

'BEN EVDE HER GÜN YILDIZ KARAKETERİNİ İZLİYORUM'
"Yasak Elma dizinin son 2 senesinde koptum. Arka Sokaklar gibi bir diziydi. Kurtlar Vadisi gibi 6-7 sene sürdü."

Sunucunun 'Yıldız karakteri damga vurdu zaten' sözlerine Buğracan; Ben evde her gün izliyorum o Yıldız karakterini (Gülerek) Pek bir farkı yok.

Buğrahan Tuncerden Eda Ece itirafı Erden Timur sözleşmemi düğün odama yolladı

KIZI OLACAK
Eda Ece sosyal medya hesabından daha önce yaptığı paylaşımla, "Hayatımızın en güzel haberi. Kızımız geliyor" notuyla pembe balonlarla süslenmiş bir fotoğraf paylaşmıştı. Buğrahan Tuncer de, "Kız babası oluyorum" mesajıyla sevincini takipçilerine aktarmıştı.

BUĞRAHAN TUNCER KİMDİR?
Buğrahan Tuncer 23 Mart 1993'te İstanbul'da doğmuştur. Türk milli basketbolcu, oyun kurucu ve şutör gard pozisyonlarında oynamaktadır. BSL ve EuroLeague ekiplerinden Anadolu Efes forması giymektedir. Anadolu Efes formasıyla, 2021 ve 2022 yıllarında olmak üzere 2 kez EuroLeague şampiyonluğu yaşadı.

Yazarlar