Skorer Buna da şükür!

Buna da şükür!

16.09.2008 - 01:19 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta, başkanından yöneticisine, herkes alınan bir puana şükrediyor. Oynanan futbolu beğenmeyen Başkan Demirören, Ertuğrul Sağlam gibi beraberliğin kazanç olduğunu söyledi

Buna da şükür

Trabzonspor maçında alınan beraberlikle ligdeki çıkışını sekteye uğratan Beşiktaş’ta, Başkan Yıldırım Demirören’in alınan bir puana sevindiği öğrenildi.
Bordo-mavili ekip karşısında oynanan futboldan memnun olmadığını yönetimdeki arkadaşlarına aktaran Demirören’in, yine de kötü futbola rağmen alınan bir puanın değerli olduğunu söylediği belirtildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam gibi, “Bir puan iyidir” düşüncesinde olan Demirören’in, Metalist Kharkiv maçı öncesinde hem teknik heyet, hem de oyuncularından iyi futbol istediğini söyledi.
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin ise,  “Bu gibi durumlarda bazen sevinmek lazım” vurgusunu yaparak, “Trabzon gibi bir deplasmandan bir puanla dönüyorsunuz. Tabii ki herkes üç puan almak ister. Ama senin klas futbolcuların bir maçta kötü oynuyorsa insan bir puana bile sevinme ihtiyacını duyuyor” yorumunu yaptı.
Yönetici Bülent Deriş ise Trabzonspor, Kayserispor ve Sivasspor’un kendileri için rakip olmadıklarını belirterek “Yıllardır Türkiye’de, Beşiktaş’ın rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray olmuştur. Onların puan kaybettiği bir haftada elinden geleni yaparak puanlar alacaksın. Ama maalesef bir puanla yetinmek zorunda kaldık. Ancak unutulmasın ki, Galatasaray ile Fenerbahçe’nin Trabzon deplasmanları duruyor” diye konuştu.

Yazarlar