BursaSpor Bursaspor’un konuğu Çaykur Rizespor

Bursaspor’un konuğu Çaykur Rizespor

04.12.2016 - 11:44 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Ligin 13'üncü haftasında Bursaspor, yarın sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Bursaspor’un konuğu Çaykur Rizespor

Son üç maçta sahasında kazanamayan Bursaspor, Çaykur Rizespor'u mağlup ederek yeni bir seri yakalamak istiyor. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Bursaspor deplasmanda 3-2, Bursa'da ise 1-0 kazanmıştı.

Haberin Devamı

HAKEM ÜMİT ÖZTÜRK

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda yarın saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Denizli Bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. Yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Kerem Ersoy yapacak. Dördüncü hakem ise Mustafa Öğretmenoğlu. Öztürk, bu sezon 5 kez Süper Lig’de görev yaptı. Bu maçların dördünü ev sahibi takım, birini ise deplasman takımı kazandı. Ümit Öztürk görev yaptığı maçlarda 29 sarı 1 kırmızı kart çıkarttı.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR’DA

İki takım Süper Lig’de bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Bursaspor, rakibine 13 kez yenerken, 11 kez yenildi, 4 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil beyazlılar Bursa’da oynadıkları 14 karşılaşmada sadece 1 kez yenilirken, 4 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKLER ÜSTÜN DEĞİL

Hamza Hamzaoğlu ile Hikmet Karaman bugüne kadar birbirlerine 7 kez rakip oldular. Bu maçların üçü beraberlikle sonuçlanırken, Hamzaoğlu ve Karaman bugüne kadar birbirlerini 2’şer kez yenebildiler.