Skorer Bursaspor’un sponsoru Ülker

Bursaspor’un sponsoru Ülker

21.01.2011 - 01:23 | Son Güncellenme:

Yıldız Holding’in ana markası Ülker, futboldaki işbirliklerine Bursaspor’u da ekledi.

Bursaspor’un sponsoru Ülker

Yapılan anlaşmaya göre yeşil-beyazlılarda profesyonel futbol takımının formasının ve diğer ekipmanlarının sırtında Ülker logosu yer alacak. Ayrıca Ülker çeşitli reklam alanlarını kullanma, oyuncularla etkinlikler düzenleme ve reklam filmi çekme haklarına sahip olacak. Kulüp Başkanı İbrahim, “Formamızın sırtında Ülker markasını taşıyacak olmamızın, sırtımızı gerçekten güçlü bir kuruma dayadığımızın göstergesi olduğunu düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Madalya avcıları
Türkiye Okullar arası 13-14 Yaş Grup Şampiyonası’nda Sancaktepe Belediyesporlu güreşçiler 3 birincilik ve 2 üçüncülük elde ederek Türkiye Şampiyonluğu için mücadele etmeye hak kazandılar. Isparta’da yapılan müsabakalarda 47 kiloda Okan Şahin ve 32 kiloda Umut Küçükoğlu birincilik kürsüsüne çıkarken, 38 kiloda Ensari Narincan ve 85 kiloda Muhammed Haktan Özdoğan ise üçüncü oldular. Bolu’daki karşılaşmalarda ise 47 kiloda Seyfullah Karavuş zirveye çıktı.

Bayan Kartallar Sportmen’de

Hakan Artış ile Yonca Oskay’ın hazırlayıp sunduğu Sportmen’in bu haftaki konukları Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı oyuncularından Tuğba Taşcı, Yasemin Horasan ve Antrenör Aziz Akkaya olacak. Sportmen bugün 22.00’de Sky Türk’te.

Yazarlar