BursaSpor Bursasporcell tanıtıldı!

Bursasporcell tanıtıldı!

15.02.2013 - 16:06 | Son Güncellenme:

Avea, Bursaspor taraftarlarının takımlarını saha dışında da desteklemesi amacıyla Bursaspor ile işbirliğine imza atarak, gelir paylaşımına dayalı Bursasporcell Taraftar Hattı'nı hayata geçirdi.

Bursasporcell tanıtıldı

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısıyla Avea ve yeşil beyazlı kulüp kurumsal işbirliği içerisine girdi.

Toplantıda konuşma yapan Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu 'Bursasporcell' projesinin 1 yıldır üzerinde çalıştıklarını söyledi. Uslu, "Bir yıldır üzerinde çalıştığımız bir proje. Bursaspor'a önemli gelir getirecek projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rakamsal olarak yüzbinlere geldiğimiz takdirde kulübümüze ciddi katkısı olacak, yıldız transfer yapabilecek çözüm önerisi sunuyoruz sizlere, hayırlı olsun" diye konuştu.

Tanıtım toplantısına katılan Bursaspor Reklam ve Pazarlama'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Recep Aydın, taraftarı heyecanlandıracak bir projeye imza attıklarını kaydetti. Projenin temellerini attıklarını ifade eden Aydın, "Hepimizi çok heyecanlandıran bir proje. En az bizim kadar camiamızı ve taraftarımızı da heyecanlandıracaktır. Bu bir başlangıç. Projenin temelini atıyoruz. Bunun üzerine tuğlaları koyacak olan camiamız ve taraftarımızdır. Kurumsallaşmanın en önemli ayaklarından biri. Hepimiz için hayırlı olsun" dedi.

Avea Bireysel Gelir Yönetimi Direktörü Zeynep Emre Manço da BursasporCell ile tüm Bursalılara ve Bursaspor taraftarına ulaşmayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi: "Avea olarak 11 yıldır hem sponsorluklarımız hem de projelerimizle Türk futbolunu destekliyoruz. Futbola inanıyoruz ve önemsiyoruz. Futbol milyonları biraraya getirme gücüne sahip ender spor dallarından biri. Avea olarak ek gelir elde edecekleri projeleri de hayata geçiriyoruz. Taraftarların konuşurken takımlarına gelir sağladıkları hatlarla kulüpleri destekliyoruz. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Samsunspor, Trabzonspor, Barcelona taraftarları konuşarak kulüplerine destek verme şansı buldular."

Konuşmaların ardından Avea Bireysel Gelir Yönetimi Direktörü Zeynep Emre Manço'ya üzerinde Avea ve kendi isminin yazılı olduğu iki Bursaspor forması hediye edildi.

Yazarlar