BursaSpor Bursaspor'da 2 eksikle antrenman

Bursaspor'da 2 eksikle antrenman

25.12.2013 - 15:06 | Son Güncellenme:

Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan Şener Özbayraklı ile ayak bileğinde ağrısı bulunan Okan Deniz antrenmana katılamadı.

Bursasporda 2 eksikle antrenman

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Yeşil-beyazlı oyuncular, Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde kondisyon salonunda çalıştı. Bunun ardından antrenman sahasına geçen futbolcular, topla koordinasyon hareketleri sonrası yarı sahada kurallı çift kale maç yaptı. Antrenman sonunda Enes Ünal, Batuhan Altıntaş ve Emre Pehlivan, Harun Tekin ve Okan Koçuk'un koruduğu kalelere şut çalışması gerçekleştirdi.

Kayseri Erciyesspor maçında sol üst adalesine darbe alarak sakatlanan Şener Özbayraklı ile ayak bileğinde ağrısı bulunan Okan Deniz, idmana katılamadı. Sol üst adalesinde ödem oluşan ve tedavisine başlanan Özbayraklı'nın Gaziantepspor karşılaşmasında oynayıp oynayamayacağı maç gününe kadar netleşecek.

Haberin Devamı

Bu arada, sezon başı hazırlık çalışmalarında sağ dizinden sakatlanan ve ameliyat edilen Ozan İpek'in kondisyon durumunu kontrol etmek üzere yardımcı antrenörler Faruk Korkmaz, Tonguç Vardar ve Emre Bayraktar tarafından dayanıklılık testi uygulandı.

Yazarlar