BursaSpor Bursaspor'da kongre süreci

Bursaspor'da kongre süreci

01.06.2013 - 16:48 | Son Güncellenme:

Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ağrak: "Bizler tüm başkan adaylarına eşit mesafede duruyoruz"

Bursasporda kongre süreci

Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak, tüm taraftar derneklerinin, kulübün 7 Haziran'da yapılması planlanan olağanüstü kongresi öncesi başkanlığa adaylıklarını açıklayan 6 kişiye eşit mesafede olduklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Ağrak, yaptığı yazılı açıklamada, taraftar grupları ve sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği ortak bildiri hazırladıklarını belirtti.

Bildiriye, Bursaspor Taraftarlar Derneğinin yanı sıra Bursa Fan Kulüp, Grup 16 ile Çarşı 1963 Bursasporlular, İnegöl Bursaspor Taraftarlar, Gemlik Bursaspor Taraftarlar, Orhangazi Bursasporlular, Yenişehir Bursaspor Taraftarlar, Mudanya-Güzelyalı-Trilye Bursasporlular, Karacabey Bursasporlular, Mustafakemalpaşa Bursaspor Taraftarlar, Gürsu Bursasporlular, Yeşil Bursam, Bursa İçin Güçbirliği, Uluslararası Bursa Kadın Dayanışma, Bursa E-Gençlik dernekleri, Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin Ankara, Ortabağlar, Büyükorhan, Kestel, Millet, İsmetiye, Küçük Kumla, Armutlu temsilciliklerinin destek verdiğini duyuran Ağrak, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Bursaspor Kulübü, Türkiye’nin en güçlü spor kulüplerinden biri olarak ülkenin ve kentin göz bebeği haline gelmiştir. Bunda bizlere şampiyonluk onuru ve gururunu yaşatan efsane başkanımız İbrahim Yazıcı’nın emeği çok büyüktür. Bursaspor taraftar dernekleri ve sivil toplum kuruluşları olarak yaklaşan kongre sürecinde kulübümüzün yönetimine talip olan 6 başkan adayına başarılar diliyoruz. Bizler tüm başkan adaylarına eşit mesafede duruyoruz. Taraftar grupları ve Bursaspor sevdalıları olarak başkan adaylarımızın kongre öncesinde kulübümüzü başta Avrupa kupaları gibi sportif başarıların yanında profesyonel yönetim projelerini kamuoyuyla paylaşmalarını arzu ediyoruz. Yaklaşan kongremizin birlik beraberliğimizi daha fazla güçlendirmesini, kulübümüzün başarı çıtasını yükseltmesini temenni ediyoruz."