BursaSpor Bursaspor'da Serdar Aziz sahalara dönmek için gün sayıyor

Bursaspor'da Serdar Aziz sahalara dönmek için gün sayıyor

31.03.2016 - 12:59 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un savunmasının önemli isimlerinden birisi olan ve Fenerbahçe, Beşiktaş ve yurt dışından birçok kulübün talip olduğu Serdar Aziz yeniden yeşil sahalara döneceği günü bekliyor.

Bursasporda Serdar Aziz sahalara dönmek için gün sayıyor

Ligin ikinci yarısının 3'üncü haftasında 6 Şubat'ta Bursa Timsah Arena'da oynanan ve 3-3 sonuçlanan Medipol Başakşehir maçının 42'nci dakikasında sakatlanan Serdar Aziz, 5 Mart'ta sahalara Çaykur Rizespor ile oynanan maçla dönmüştü.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlığı tekrarlayan kaptan Serdar Aziz, yeşil sahalara döneceği günü iple çekmeye başladı. Mart ayı içerisinde yapılan A Milli takım kampına katılan Serdar, kulüpte ve burada yapılan tedaviler sonrasında takımla birlikte çalışmalara başladı.

Takım arkadaşlarıyla birlikte bu hafta başından itibaren çalışmaların ilk etabına katılan Serdar Aziz, daha sonra çift kalelerde yer almayıp, salonda ayağını güçlendirme çalışmaları yapıyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kaptan serdar Aziz'i Medicana Sivasspor maçında oynatmayıp, Beşiktaş ile oynanacak lig maçında sahaya sürmesi bekleniyor.

Yazarlar