BursaSpor Bursaspor'da sponsorluk anlaşması

Bursaspor'da sponsorluk anlaşması

20.02.2013 - 14:27 | Son Güncellenme:

Bursaspor ile Bursagaz arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Bursasporda sponsorluk anlaşması

Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola ile Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Demirel katıldı.

Altepe, protokol imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, Bursa’nın dünya kenti olma yolunda hızla ilerlediğini, Bursa’nın tanıtımdaki en büyük kozu Bursaspor’un da dünya markası olması gerektiğine inandıklarını söyledi.

”Bursa, Bursaspor niye marka olmasın. Biz diyoruz ki; Bursapor niye Barcelona gibi bir marka olmasın” diyen Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursaspor’a ciddi destek verdiklerini, yeni stat inşaatının hızla devam ettiğini, bu yolda Bursaspor yönetiminin de önemli adımlara attığını kaydetti.

Altepe, Bursaspor’un Süper Lig’de sürekli zirveye oynaması gerektiğine işaret ederek, ”Bundan sonra hedefimiz; Bursaspor’un Avrupa takımı, dünya takımı olması ve devamlı bu başarıları yakalaması. Onun için şehir olarak her türlü fedakarlığı yapmalıyız. Bunun için kaybedecek zamanımız yok” diye konuştu.

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu da böyle bir sponsorluk anlaşmasının Bursa’da ilk kez uygulandığını belirtti. Anlaşmaya göre Bursagaz’ın Bursaspor’un doğalgaz ihtiyacını karşılayacağını vurgulayan Uslu, ”Bunun yanında VIP tribünümüz ismi Bursagaz VIP Tribünü olacak. Bu proje kapsamında yeni statta localara, koltuklara da sponsorluk anlaşmaları gereği firmalara isimleri verilebilecek. Bu da bize reklam alanlarının genişlemesi anlamında yardımcı olacak” diye konuştu.

Ahmet Hakan Tola da bu reklam sözleşmesinin her iki kurum için de hayırlı olmasını dilediklerini söyledi. Bursaspor’un kentin en önemli değerlerinden biri olduğunu anlatan Tola, şöyle devam etti: ”2004 yılında Bursaspor’a destek olmaya başlamıştık. Hatırlanacağı üzere Bursaspor o yıl Süper Lig’e çıkmıştı. Bursaspor’a desteğimiz 2011 yılına kadar kesintisiz sürdü. Bugün tekrar bu uzun desteğimize geçici aranın ardından devam ettirmek için bir araya geldik. Bu imzayla beraber Bursaspor’un yeni başarılara adım atmasına inşallah vesile oluruz. Bu reklam sözleşmesiyle beraber daha önce belirtildiği gibi Bursaspor ilk kez bir mecrayı kullanmaya başlıyor.”

Yazarlar