Anadolu Kulüpleri Buruk: 3 puanı hak edecek oyun oynamadık

Buruk: 3 puanı hak edecek oyun oynamadık

20.12.2015 - 16:20 | Son Güncellenme:

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Maçın genelinde 3 puanı hak edecek bir futbol ortaya koymadık" dedi.

Buruk: 3 puanı hak edecek oyun oynamadık

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayseri maçında istedikleri futbolu oynayamadıklarını belirterek, "Aldığımız bir puan kötü değil" dedi.

Haberin Devamı

Golsüz berabere biten karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, kazanmak için maça çıktıklarını ama istediklerini yapamadıklarını belirterek, "Bugüne çıkarken, tek hedefimiz kazanmaktı. 3 puana odaklanmıştık. Maçın başında bunu hissettik. Ama maçın genelinde 3 puanı hak edecek bir futbol ortaya koymadık. Özellikle maçın başında 10 dakika iyi başladık. Zaman zaman oyunu rakibin hakimiyetine verdik. Ceza alanına girişlerde zorlandık, üretemedik. Topa sahip olma, oyun kurmada eksiklik. Oyuncu yapımızla da alakalı. Maçtan önce Aatıf'ın bizim için önemli olduğunu söylemiştim. Onun yokluğunu inşallah aramayız demiştik. Zaman zaman onun yokluğunu aradık. 3'üncü bölgeye top taşırken, Aatıf olduğu zaman onun aldığı toplarla bizi biraz öne taşıyordu. Maçın geneline baktığımızda bu kötü oyuna 1 puan çok kötü değil,. Kazanmak için çok istekliydik ama bazen bu sahaya yansımıyor. Haftaya ligin son maçı var. Bu maçı gezdikten sonra bizim için yeni bir sayfa başlıyor. Özellikle hücum hattında kenardan elimizde çok oyuncu yok. Bu anlamda zorlanıyoruz. Bugün de zorlandık. Hücum bölgesine yapacağımız takviyelerle çok daha iyi bir Sivasspor ortaya çıkacaktır" dedi.

Haberin Devamı

İbrahim Akın'ı sakatlanan Yiğit'in yerine hücuma destek amacı ile oyuna aldıklarını belirten Buruk, saha zeminin kötü olduğunu ve stresin de etkili olduğunu belirterek, "Hem biraz güvensizlik vardı, hem de mevcut oyuncuların özellikle topa sahip olma, pas trafiğini yönlendirme anlamında sıkıntılarımız oldu. Maçın başında Burhan'ın pozisyonunun penaltı olduğunu düşünüyorum. Penaltı olsaydı, maça önde başlayabilsek farklı olabilirdi." diye konuştu. Buruk, bazı bölgelerde çok oyuncu bulunduğunu, hücum bölgesinde ise Eneramo dışında oyuncu bulunamdığını belirterek, son hafta maçından sonra transferleri yapacaklarını, şans bulamayacak oyuncularla yollarını ayıracaklarını dile getirdi.

Yazarlar