İngiltere Premier Lig ‘Çağlar Söyüncü doğru karardı’

‘Çağlar Söyüncü doğru karardı’

05.11.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Arsenal’in efsane savunmacısı Martin Keown, Leicester’daki performansıyla alkış alan Çağlar Söyüncü’ye tam not verdi, “Maguire, gittikten sonra Çağlar’a güvenilmesi doğru bir karardı” dedi

‘Çağlar Söyüncü doğru karardı’

Leicester City’de ilk golünü atan Çağlar Söyüncü, İngiltere’de gündemden düşmüyor. Son olarak Arsenal formasıyla efsaneleşen defans Martin Keown, milli futbolcu hakkında övgü dolu sözler söyledi.

BBC’ye konuşan Keown, “Çağlar sadece 23 yaşında ve modern futbolun gereksinimlerini yerine getiriyor. Çevik, agresif ve hava toplarında çok iyi. Pozisyon içinde asla panik yapmıyor, hiç sıkıntılı görünmüyor. Belki uzun boylu değil ama çok iyi bir sıçrama yeteneği var” değerlendirmesinde bulundu.
Çağlar’ın Leicester’da forma şansı bulması hakkkında da görüşlerini paylaşan eski futbolcu, “Geçen sezon Çağlar, takımda stoper sıralamasında 4. sıradaydı. Sezon başı Harry Maguire’ı 80 milyon sterline sattıktan sonra büyük paralar harcamayıp Çağlar’a güvendiler. Çağlar Söyüncü’ye şans vermek çok iyi bir karardı. Leicester’ın savunmasına hayranım” dedi.