İspanya La Liga Çağlar Söyüncü: Kendimi tamamen hazır hissediyorum

Çağlar Söyüncü: Kendimi tamamen hazır hissediyorum

06.07.2023 - 20:39 | Son Güncellenme:

Atletico Madrid'de yeni transfer Çağlar Söyüncü için basın toplantısı düzenlendi. Milli futbolcu kendisini hazır hissettiğini dile getirdi.

Çağlar Söyüncü: Kendimi tamamen hazır hissediyorum

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü'yü basına tanıttı. Atletico Madrid'e imza attığı için mutlu olduğunu belirten milli futbolcu, "Atletico Madrid'e geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. Burada olmak bana kendimi daha da önemli hissettiriyor. Bu kulübün bir parçası olmak benim için çok önemli" dedi.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü geçmişte yaşadığı sakatlık sorunlarıyla ilgili gelen soruya, "Evet bir sakatlığım oldu ama çok hızlı bir şekilde toparladım. Şu anda hiçbir sorun yok. Kendimi tamamen hazır hissediyorum." diye cevap veren 27 yaşındaki savunma oyuncusu, "Atletico Madrid'e elinden gelen her şeyi hatta daha da fazlasını vermeyi" cevabını verdi.

Diego Simeone'nin talepkar bir teknik direktör olduğunun hatırlatılması üzerine Çağlar Söyüncü, "Simeone'nin futbol dünyasında efsane bir isim olduğunu ve çok çalışıp en iyisini vermeye çalışacağını" ifadelerini kullandı.

Transferi öncesi Arda Turan ile görüştüğünü belirten Çağlar Söyüncü, "Arda Turan buradayken Türkiye'nin 4'te 3'ü Atletico Madridliydi. Ben o zaman daha küçüktüm. Benim için Arda Turan ile aynı takımda oynamak bir şans. Bana Atletico'nun çok büyük bir aile olduğunu söyledi ve ben de geldiğimden beri bu hissi taşıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid'de 4 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

Yazarlar