Milli Takım Çalıştığımız yerden geldi ama!

Çalıştığımız yerden geldi ama!

04.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mircea Lucescu, Ukrayna'nın nasıl oynayacağını tahmin ettiklerini ancak sahada buna karşılık veremediklerini söyledi.

Çalıştığımız yerden geldi ama

BİLAL MEŞE

Haberin Devamı

A Milli Takım’ın hocası, rakibin oyun planının kendileri için sürpriz olmadığını belirtti, “Oyuncularımla sahada neler yapmamız gerektiğini sürekli çalıştık ancak konuştuklarımızı yapamadık. Bizi tuzağa düşürerek arkaya sürekli top atacaklarını biliyorduk. Buna rağmen Ukrayna’ya seyirci kaldık. Yine de ilk golü yemeseydik maç kafa kafaya giderdi” dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ukrayna yenilgisini büyük hayal kırıklığı olarak değerlendirdi.

Karşılaşma sonrası Futbol Federasyonu yöneticileri ve teknik heyet ile doksan dakikanın analizini yapan Rumen hoca, kendisini en fazla üzen şeyin yenilginin bile bile gelmesi olduğunu belirtti.

Yardım yoktu

Lucescu, “Ukrayna’nın nasıl oynayacağını tahmin ediyorduk. Bizim için hiç sürpriz olmadı. Oyuncularımla sahada neler yapmamız gerektiğini sürekli çalıştık ancak konuştuklarımızı yapamadık. Bizi tuzağa düşürerek arkaya sürekli top atacaklarını biliyorduk. Buna rağmen Ukrayna’ya seyirci kaldık. Onlara karşılık veremedik. Sahada futbolcularım birbirlerine daha fazla yardımcı olmalıydı. Bu yönümüz de eksik kaldı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ofsayttan yedikleri ilk golün de kendilerini oyundan düşürdüğünü söyleyen Rumen çalıştırıcı, “Ukrayna’nın saha avantajıyla ilk dakikalarda daha agresif ve baskılı olması gayet normaldi. Skoru dengede tutabilseydik oyun kafa kafaya giderdi. Erken yediğimiz gol zaten iyi olmayan konsantrasyonumuzu daha da olumsuz etkiledi” diye konuştu.

İbre bize dönebilir

Kötü oynadıklarını kabul eden, ancak futbol şansının da yanlarında hiç olmadığını kaydeden Lucescu, Hırvatistan’ı yenmeleri halinde ibreyi yine kendi lehlerine çevirebileceklerini belirtti.

Bu arada Hırvatistan-Kosova maçının yağmur nedeniyle bir gün sonraya ertelenmesi üzerine Rumen hoca takımın geceyi Ukrayna’da geçirmesini ve dinlenmesini istedi. Ay-yıldızlı kafile normalde maç sonrası özel uçakla Eskişehir’e gidecekti.