Beşiktaş Canlı yayında Aboubakar'a gelen çılgın teklifi açıkladı! İşte yaşananların perde arkası

Canlı yayında Aboubakar'a gelen çılgın teklifi açıkladı! İşte yaşananların perde arkası

15.09.2023 - 13:52 | Son Güncellenme:

Kadrosunu yeni yıldızlarla güçlendiren Beşiktaş'ta transfer döneminin kapanmasına saatler kala gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ da siyah-beyazlı ekipte yaşananları canlı yayında değerlendirdi ve Aboubakar'ın son durumuna değindi.

Süper Lig'de transfer döneminin kapanmasına saatler kala Beşiktaş için de iddialar gündemde yer alıyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ da siyah-beyazlı ekipte yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Haberin Devamı

Skorer TV canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Gazeteci Serdar Sarıdağ, Aboubakar'ın son durumuna değinirken gelen dev teklifi de açıkladı.

Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları şu şekilde

'ZAMAN KALMADI'

"Transferin bitmesine sayılı saatler kaldı. Yabancı transferi yapılabilmesi için birinin gitmesi gerek. Nasıl yetiştireceksin, zaman kalmadı."

'TRANSFER KAPALI'

"Şu an Beşiktaş'ın transferi tamamen kapalı. Ama son dakikalarda belki bir yerli transferi yapılabilir. Ama yabancı transferi çok zor."

UMUT MERAŞ'IN SAMSUNSPOR'A TRANSFERİ

"Olursa bugün Samsun'a olur Umut Meraş. Ama Beşiktaş, Samsunspor'un şartlarını kabul etmiyor. Sonuçta Umut Meraş, Milli Takım gördü kötü futbolcu değil. Kalırsa kadroda Şenol Güneş onu oynatır."

Haberin Devamı

Canlı yayında Aboubakara gelen çılgın teklifi açıkladı İşte yaşananların perde arkası

'BEŞİKTAŞ BAŞARILI BİR TRANSFER DÖNEMİ GEÇİRDİ'

"Beşiktaş, ekonomik olarak başarılı bir transfer dönemi geçirdi. Şu an diğer takımlar düşünsün. Beşiktaş'tan 2-3 katı para harcadım diyen kulüp, Beşiktaş'la aynı performansı gösterirse sorgulanır. Bundan sonra arkasına yaslanacak kulüp Beşiktaş."

'BEŞİKTAŞ TADİC'TE ÇALIM YEMEDİ'

"İletişim sorunu var Beşiktaş'ta. Sonra diyorlar Beşiktaş Tadic'te çalım yedi diye. Hayır yemedi, bana göre çalım yemedi. Tadic'e Türkiye dışından kulüplerin verdiği parayı Beşiktaş'ın vermesi imkansızdı. Sonrasında Ramos çıktı ortaya, o kadar para verilir mi?"

Canlı yayında Aboubakara gelen çılgın teklifi açıkladı İşte yaşananların perde arkası

"Halil Dervişoğlu'nda çalım yedi diye haberler yapıldı. Peki bu futbolcu neden Avrupa listesinde yok? Böyle bir yazı yazılmadı."

'BÜYÜK RİSKE GİRDİLER'

"Diyelim Kasım'da ligler durduruldu. Bu paraları harcayan kulüpler ne yapacak? Madde koydurdular mı acaba? Geleceği düşünmüyorlar, hepsi büyük riske girdi."

"RASHİCA TRANSFER ÇALIMI İŞTE'

"Rashica bir transfer çalımı işte. Ama Beşiktaş o transferi çalım için değil Şenol Güneş istedi diye yaptı. İhtiyaçtan dolayı yapıldı."

CENK TOSUN VE SALİH UÇAN'IN SÖZLEŞMESİ

"Gedson'un sözleşmesi uzatıldı doğru hareket. Ama aynı hareket Cenk Tosun ve Salih Uçan'da da yapılmalı."

ABOUBAKAR'DA YAŞANANLARIN PERDE ARKASI

"Şu an Beşiktaş yönetimi enerjisini Aboubakar'a çevirdi. Bugün özel uçak gönderecekler. Aboubakar'ı alıp getirmek için. Ahmet Nur Çebi de özel bir toplantı yapacak onunla geçmiş olsun demek ve Trabzonspor maçına motive olsun diye. Böyle planlanıyor ama Aboubakar, bugün de kalayım diyebilir."

Haberin Devamı

"Son dakika gelişmesi bu, Beşiktaş son anda öğreniyor. Fransa'ya gidince arıyor ve durumu açıklıyor. Şu an uçak hazır, durumu belli olacak bugün. Trabzonspor maçına yetişmek zorunda. Şu anda Beşiktaş'ta Aboubakar'ın yerine alternatifi yok."

Canlı yayında Aboubakara gelen çılgın teklifi açıkladı İşte yaşananların perde arkası

'ABOUBAKAR'A TEKLİF GELDİ'

"Devre arası için bir santraforla görüşmeler yapıldığını duydum. Aboubakar'a yakın zamanda ciddi bir teklif geldi 10 milyon euroya yakın. Körfez ülkelerinden. O nedenle Beşiktaş yönetimi yedekte santrfor planını hazır tutuyor devre arası gitme ihtimaline karşı."

'GÖKHAN İNLER SPORTİF DİREKTÖRLÜK PROJESİ'

"Burak Yılmaz'a lisans çıkarma durumu, futbola dönmesiyle alakalı değil. Gökhan İnler transferi de öyle bir durum değil. Gökhan İnler bir sportif direktörlük projesi. Gökhan İnler'i futbolcu olarak alacak olsalardı Atiba'yla devam ederlerdi."

Haberin Devamı

TRABZONSPOR MAÇI

"Beşiktaş, Trabzonspor maçından galibiyetle dönerse hava değişir. Aboubakar yetişemezse sıkıntı büyük."