Dünyadan Futbol 'Capello olmaz'

'Capello olmaz'

03.06.2015 - 18:09 | Son Güncellenme:

İtalyanlar, Capello'nun Rusya'dan yıllık 9 milyon euro kazandığı, Fenerbahçe'nin başına geçmesinin mümkün görünmediği yorumunu yaptı.

Capello olmaz

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör adayları arasında gösterilen Fabio Capello'nun sarı-lacivertli takımın başına geçmesinin mümkün görünmediği bildirildi.

Rus Milli Takımı'nın başında bulunan deneyimli teknik adamla ilgili görüşlerine başvurduğumuz İtalyan bir meslektaşımız, Capello'nun hem aldığı ücret hem de zaman olarak Fenerbahçe'nin başına geçmesinin mümkün görünmediğini belirtti. Calcio News'ten Michele Ruotolo, Capello'nun, Fenerbahçe için adı zikredilen İtalyan isimler içerisinde en zayıf ihtimal olduğu görüşünü savundu.

2018'e kadar Rusya ile kontratı olduğuna dikkat çektiği 68 yaşındaki çalıştırıcının, şu anki yıllık ücretinin yıllık 9 milyon euroya yakın olduğunu belirten Ruotolo, "Son zamanlarda ödemeleriyle ilgili bazı sıkıntılar çekti. Rusya'dan ayrılabilir. Ancak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası var. Bu şampiyonaya ülkenin başında giderek sonra ayrılacaktır" değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

'Rusya benim son işim'

Capello'nun Türkiye'de çalışmakla ilgili bir sıkıntısı bulunmadığının da altını çizen İtalyan spor yazarı, "Ancak şu anki görevi tamamlandıktan sonra emekliye ayrılabilir. Çünkü bir çok kez Rusya'nın, kendisinin çalışacağı son işi olduğunu söyledi" hatırlatmasını yaptı.