Skorer ÇARE STOCH'TA

ÇARE STOCH'TA

15.08.2012 - 02:03 | Son Güncellenme:

İspanyol ve Rus kulüplerinin, Slovak yıldızı Fenerbahçe’den koparmak için yeni teklifler yaptıkları bildirildi. Sarı-lacivertlilerin, Stoch’u en az 12 milyon euroya satarak orta sahaya transfer yapmayı planladığı kaydedildi

ÇARE STOCHTA

Fenerbahçe’nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch, Avrupa piyasasındaki alıcıları tarafından sarı-lacivertli takımdan ayrılmaya zorlanıyor. Özellikle İspanyol ve Rus kulüplerinin, Stoch için Fenerbahçe’ye yeni teklifler yaptıkları bildirildi.

Sarı-lacivertli kulüp bilindiği gibi Rusya’dan daha önce gelen 12 milyon euroluk teklifi geri çevirmişti. Stoch’un önümüzdeki günlerde yönetim kurulu ile görüşerek kendisine gelen teklifleri değerlendirmek istediği kaydedildi.

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu futbol ve attığı birbirinden güzel gollerle yıldızını parlatan Slovak oyuncuyu satmasının an meselesi olduğu ifade edildi. Stoch’un da ayrılmaya artık sıcak baktığı vurgulandı.

Fenerbahçe’de yeniden yedeğe düşen ancak Avrupa piyasasındaki değeri yüksek olan Stoch’un satılması ile kadroya yeni oyuncu katma şansı bulacak olan sarı-lacivertliler bu durumu ciddi olarak değerlendiriyor. En az 12 milyon euroya satılması gündeme gelen Stoch’tan gelecek para ile Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın öteden beri istediği ön libero bölgesine yeni bir yabancı oyuncu alınabilecek. Kocaman’ın listesindeki ilk ismin Valencia’da top koşturan Arjantinli yıldız Tino Costa olduğu ve bu transferin gerçekleşmesi için şartların zorlanacağı belirtildi.

Yazarlar