Demir Grup Sivasspor Carlos hedefini açıkladı!

Carlos hedefini açıkladı!

03.10.2013 - 14:38 | Son Güncellenme:

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Kendi evimizde sürekli kazanmamız gerekiyor. Gençlerbirliği maçını kazanıp, ligde daha üst sıralara çıkmak istiyoruz" dedi.

Carlos hedefini açıkladı

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla başladı. Teknik direktör Carlos, antrenman sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Carlos, dün Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'a karşı güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Fakat düzeltmemiz gereken çok şey var, onları da görmüş olduk. Kupa maçında forma giyen oyuncularımın performansından memnunum" diye konuştu.

Roberto Carlos, Ziraat Türkiye Kupası'nda hedeflerinin finale kadar yükselmek olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Gençlerbirliği ile oynayacakları maça değinen Carlos, "Kendi evimizde sürekli kazanmamız gerekiyor. Gençlerbirliği maçını kazanıp, ligde daha üst sıralara çıkmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Antrenman

Carlos yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, çift kale maçla sona erdi. Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçında forma giyen futbolcular, takımdan ayrı koştu.

Haberin Devamı

Antrenmana, sakatlıkları süren Adem Koçak ve Kamil Grosicki katılmadı.

Yazarlar