Demir Grup Sivasspor Carlos'a göre en iyiler Ronaldo ve Zidane

Carlos'a göre en iyiler Ronaldo ve Zidane

13.02.2014 - 13:12 | Son Güncellenme:

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Bu oyunu en iyi oynayan oyuncular Ronaldo ve Zidane" dedi.

Carlosa göre en iyiler Ronaldo ve Zidane

Sivasspor'un teknik patronu Roberto Carlos, AC Milan'ın başına geçen eski takım arkadaşı Clarence Seedorf'u övgüye boğdu.

Haberin Devamı

2013-14 sezonuyla birlikte teknik direktörlük kariyerine başlayan ve Sivasspor'un başında iyi sonuçlar alan Roberto Carlos, Real Madrid'den eski takım arkadaşı Clarence Seedorf'un Milan'a teknik patron olmasını değerlendirdi.

La Gazetta Della Sport'a konuşan Fenerbahçe'nin eski sol beki, "Kaka, bana onun oyuncularla iletişiminin çok iyi olduğunu ve oyuncuları çok iyi anladığını söyledi, ama ben zaten bunları biliyordum. Seedorf saha içinde de her zaman için liderdi ve herkese öğretbileceği her şeyi öğretmek isterdi." dedi.

KADIN ONU RONALDO SANMIŞ

Dünya futbolu üzerinde gelmiş geçmiş en iyi oyuncular olarak Brezilyalı Ronaldo ve Zidane'ı gösteren teknik adam, "Bir keresinde Madrid'de bir restaurantta oturmuş yemek yerken bir kadın yanıma geldi ve 'Ronaldo, Ronaldo bir imza verir misin?' diye rica etti. Ben de tamam dedim ve imzaladım. Ancak daha sonra Ronaldo olmadığımı anlayınca beni polise şikâyet etti ve polise durumu açıklamak zorunda kaldım." diye konuştu.

Haberin Devamı

40 yaşındaki çalıştırıcı, "Ronaldo ve Zidane şu ana kadar bu oyunu oynayan en iyi futbolcular oldu. Şu an daha iyisi yok." ifadelerini kullandı.

(Goal.com)

Yazarlar