1.Lig Çaykur Rizespor'da transfer!

Çaykur Rizespor'da transfer!

14.01.2013 - 15:26 | Son Güncellenme:

Denizlispor Kulübü Başkanı Süleyman Urkay, futbolcuları Oğuzhan Berber’in Çaykur Rizespor’a transfer olduğunu söyledi.

Çaykur Rizesporda transfer

Urkay, kulübün tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Mustafa Denizli ve yardımcı antrenör Yusuf Şimşek’in, 20 yaşındaki futbolcuları Oğuzhan Berber’i istediğini belirtti.

Oğuzhan Berber’in transferi konusunda Çaykur Rizespor’la her konuda anlaştıklarını ifade eden Urkay, şu bilgileri verdi: ”Çaykur Rizespor teknik heyetinin ısrarı ve oyuncumuzun da gitmek istemesinden dolayı bu transfer gerçekleşti. Futbolcumuz kulübe 1 milyon 650 bin lira kazandırdı. Denizlispor’un genç yeteneklerinin başka takımlara transfer olması bizleri sevindirmiştir. Biz daha çok altyapıya önem vererek, fazla dışa bağımlı kalmadan kendi oyuncularımızdan oluşan bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz. Erhan ve Oğuzhan, altyapıdaki futbolcu kardeşlerimize birer örnek olmuştur. Kendilerine başarılar diliyoruz.” Kasımpaşa’ya transfer olan Erhan Kartal ile Çaykur Rizespor’a transfer olan Oğuzhan Berber’in transferinden elde edilen gelirin takımın ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacağını dile getiren Urkay, her iki oyuncuya takıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan, transfer çalışmasını sürdüren Denizlispor’un, Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor’da oynayan Atahan Menekşe ile görüşme yaptığı kaydedildi.