Skorer Çaykur Rizespor'un Ankaraspor'u satın alacağı iddiası...

Çaykur Rizespor'un Ankaraspor'u satın alacağı iddiası...

10.03.2009 - 12:26 | Son Güncellenme:

.

Çaykur Rizesporun Ankarasporu satın alacağı iddiası...

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Çaykur Rizespor’un kulüp başkanı Halim Mete, Ankaraspor’u satın alacakları yönünde yapılan konuşmaların ve yazılan haberlerin tamamen hayal ürünü olduğunu söyledi.
Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor’un yeni bir yapılanmaya giderek şirketleştiğini belirterek, "Biz kendi iç dinamiklerimizi harekete geçirerek Çaykur Rizespor’a yeni bir model getirdik. Şirketleşme çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından ligin ikinci yarısından itibaren Çaykur Rizespor A.Ş olarak Süper Lige yükselme yarışı içerisindeyiz. Ankaraspor’u satın alacağımız yönünde yapılan konuşmalar ve yazılan haberler tamamen hayal ürünüdür, uydurmadır. Şu anda bu yönde yapılan bir çalışma ve girişim söz konusu değildir" dedi.
Raşit Çetiner’in teknik direktörlük görevine gelmesi ile Çaykur Rizespor’da değişim yaşandığını ifade eden Mete, "Futbolcularımızın ayaklarına adeta kuvvet geldi. Taraftarlarımız, hocasına takımına güvenmeye sahip çıkmaya başladı. Camia olarak çok daha iyi işler yapmaya başladık. İnanıyorum ki takım olarak gelecek haftalarda çok daha iyi işler başaracağız" diye konuştu.
Bank Asya 1. Lig’de Karadeniz takımlarının tatlı bir rekabet içerisinde olduğunu kaydeden Mete, şöyle devam etti:
"Bank Asya 1. Lig’de Karadeniz ekipleri centilmenlik kuralları içerisinde zorlu bir yarışı birlikte götürüyor. Bu yarışın içerisinde birbirimizi incitmeden kırmadan başarıya ulaşmak için yarışmalıyız. Diğer yandan süper ligde mücadele eden Trabzonspor’a başarısı için destek vermeliyiz. Profesyonel takımlardan amatör takımlara kadar Karadeniz’de bir bütünlük oluşturmalıyız."

Yazarlar