Beşiktaş Çebi: F.Bahçe'yi farklı yeneceğiz

Çebi: F.Bahçe'yi farklı yeneceğiz

05.10.2012 - 15:11 | Son Güncellenme:

Pazar günü Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den iddialı açıklama geldi.

Çebi: F.Bahçeyi farklı yeneceğiz

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Çebi, Siyah-beyazlı takımın son 2 haftada mağlup olduğu Gaziantepspor ve Sivasspor maçlarının bir ölçü olmayacağını belirterek, iddialı bir açıklamada bulundu.
Çebi, "Fenerbahçe derbisinde galip gelen tarafın biz olacağına inanıyorum. Hatta takımımızın sürpriz yaparak deplasmanda Fenerbahçe'yi farklı yeneceğine inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü’nün IMG-Doğuş işbirliği ile Hyatt Regency Otel’de düzenlediği imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çebi, ”Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki maç bir derbi mücadelesi olacak. Fenerbahçe sıkıntılı günlerden geçiyor. Dün aldığı bir galibiyet var. Tebrik ediyoruz. Biz Beşiktaş olarak pazar günkü derbide galip gelmek için oynayacağız. Hemen hemen her maçı böyle oynuyoruz. Ama bu maç bizim için daha da özel” dedi.

Derbiyi kazanmanın camia için mutluluk verici olacağını vurgulayan siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı, ”Ben bu maçta Beşiktaş’ın sürpriz yapacağını, belki de çok farklı bir şekilde galibiyet alacağını ümit ediyorum” diye konuştu.

Çebi, ”Bunlar içinizden gelen duygular mı?” şeklindeki soruyu ise, ”Herhalde, içimden gelen bir duygu. Sonuçta oynanmamış maç ile ilgili fikir yürütemezsiniz. Ben böyle olmasını arzu ediyorum ve böyle söylüyorum. Bazı şeyleri söylerseniz olur, söylemezseniz olmaz. Onun için ’Fenerbahçe’yi farklı yeneceğiz’ diyoruz. Bunu arzu ediyorum. Böyle bir his var içimde. Onlar dün başardılar, biz de pazar günü başaracağız” diye cevapladı.

”Bütün takımlar bizim takımlarımız” ifadesini kullanan Ahmet Nur Çebi, ”Türk futbolunun geliştiğini görüyoruz. Büyük takım, küçük takım diye bir şey yok. Anadolu takımlarımız da çok başarılı geliyor. Ben seyrettiğimde bunu görüyorum” dedi.

Kadroya takviye yapılacak

Haberin Devamı

İkinci başkan Çebi, devre arasında kadro derinliğini arttıracaklarını söyledi.

Kadro derinliğinin yeterli olmadığı konusundaki soruyu yanıtlayan Çebi, ”Bu çok teknik bir konu. Ben teknik biri değilim. Ama kulübemizin biraz daha güçlenmesi gerektiğini bir futbol seyircisi olarak gözlemleyebiliyorum” diye konuştu.

Şu anda yaşanan sıkıntının telafisinin mümkün olduğunu kaydeden Ahmet Nur Çebi, şöyle konuştu: ”Çocuklarımız, gençlerimiz koşarak ve hırslarıyla bunu kapatacaktır. Buna inanıyorum. Gaziantepspor ve Sivasspor maçları birer gösterge olamaz. Sivasspor maçı atanın kazanacağı bir maçtı. Onlar atıp kazandı. Gaziantepspor maçı ise tamamen şansızlıktı. Bunlar oluyor. Bazen hak ettiğinizi alamayacaksınız, bazen şansızlıklar sonucu maçı vereceksiniz. Bunlar ligin renkleridir, yaşayacağız. Kadro derinliği ile ilgili sıkıntıyı ocak ayında kapatmayı planlıyoruz. Futbol komitemizin bu yönde çalışması var.”