Cemal Ersen

Cemal Ersen

cersen@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Henüz sezon başı... Herhangi bir yargıya varmak için erken. Gençlerbirliği’nin de, Gaziantepspor’un da önemli eksikleri vardı. Bunlar kötü futbola gerekçe gösterilebilir mi? Asla. İki takım da hücuma çıkarken çok pas hatası yaptı. Dolayısıyla pozisyon üretmekte zorlandı. Gaziantepspor ilk yarıda sağda Ahmet, solda Olcan ile kanatları kullanmaya çalışırken, başkent ekibinin organize denecek tek bir atağı vardı. Bu bölümde akılda kalan ve peşi sıra gelen iki pozisyonda Curri sahnede idi. İlkinde Mehmet Yılmaz’ın vuruşunda topu çizgiden çıkardı, hemen bir dakika sonra rakip kalede uygun durumda meşin yuvarlağı dışarı attı.

Haberin Devamı

Kafkas’ın değişiklikleri yerindeydi
İkinci yarıda konuk takım daha etkiliydi. Tolunay Kafkas’ın oyuncu değişiklikleri yerindeydi. Özellikle Julio Cesar-Olcan ikilisi Gençlerbirliği kalesinde ciddi tehlikeler yarattı. Ancak kaleci Serdar iki önemli müdahalesiyle rakibe gol şansı tanımadı. Maçın son bölümlerinde orta alanlar oyundan düştü, top iki kale arasında gitti geldi. Fakat skoru değiştirecek beceride son vuruş yoktu.
Sonuç olarak şunu söyleyebiliriz; Gaziantepspor daha hazır, Gençlerbirliği ise geçen yıllara oranla özellikle gol bölgelerinde oldukça sıkıntılı göründü.