Kayserispor Ceyhun Gülselam: "Yükselişimizi sürdüreceğiz"

Ceyhun Gülselam: "Yükselişimizi sürdüreceğiz"

06.02.2013 - 11:31 | Son Güncellenme:

Kayserispor'un yeni transferi Ceyhun Gülselam, "Elimize geçen bu güzel fırsatı değerlendirerek ligdeki tırmanışımızı sürdüreceğiz" dedi.

Ceyhun Gülselam: Yükselişimizi sürdüreceğiz

Galatasaray'dan kiralanan Ceyhun Gülselam, Medical Park Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor maçlarını üst üste kazanarak iyi bir seri yakaladıklarını söyledi. Kayserispor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten Ceyhun Gülselam, şöyle konuştu:

"Kayserispor'a ayağım uğurlu geldi denilebilir. İyi gidiyoruz. Son 2 maçı galip bitirmemiz nedeniyle moralimiz de düzeldi. Yukarılara tırmanmak için elimize güzel bir fırsat geldi. Önümüzde çok önemli bir Orduspor maçı var. İnşallah o maçtan da galip gelerek hedeflerimize ulaşırız. Her şey gayet iyi gidiyor, umarım böyle gider."
Bu arada Ceyhun Gülselam, antrenman için tesislere giderken trafik kazası geçirdi. Kazada, Ceyhun Gülselam'ın otomobilinin tamponu hasar gördü.

EKSİK KADROYLA ÇALIŞTILAR

Kayserispor, bu hafta sonu sahasında oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını Karpuzatan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Robert Prosinecki'nin seminer için Hırvatistan'da bulunması nedeniyle yardımcısı Gordan Gibric'in yönettiği antrenmana, A-2 milli takımına çağrılan Eren Güngör, Ertuğrul Taşkıran, Sefa Yılmaz, Salih Dursun, Ömer Bayram ve Ümit Milli Takım'da bulunan Kamil Ahmet Çörekçi, Engin Bekdemir, Okay Yokuşlu, ameliyat olan Steinsson, ülkelerine giden Zurap'la Simiç katılmadı. Antrenmanda çabukluk, dar alan ve şut çalışması üzerinde duruldu.

Yazarlar