AntalyaSpor Ceylan: 'Antalyapor'dan gol kralı çıkarmak isteriz'

Ceylan: 'Antalyapor'dan gol kralı çıkarmak isteriz'

22.03.2016 - 18:19 | Son Güncellenme:

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, "Antalyaspor'un hedefi ligi ilk 10 takım arasında tamamlamak. Bu sezon Antalyaspor'dan gol kralı çıkarmak isteriz" dedi.

Ceylan: Antalyapordan gol kralı çıkarmak isteriz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, 3 Nisan Pazar günü sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak. Beşiktaş maçı sonrası izin yapan kırmızı beyazlılar, yarın Hasan Subaşı Tesisleri'nde bir araya gelecek. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen kırmızı beyazlılar, ligin son 8 haftasında puan cetvelinde üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, takımın ikinci yarıda daha tempolu futbol oynadığını vurguladı. Antalyaspor'un ligi düşme hattından uzak bölgelerde tamamlaması gerektiğini dile getiren Ceylan, "Antalyaspor'un hedefi, ligi ilk 10 takım arasında bitirip ilerleyen yıllarda Avrupa kupalarına katılacak adımlar atmak. Antalyaspor düşme hattının konuşulmadığı bölgede ligi tamamlamalı. Böyle de olacağına inanıyoruz" dedi.

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Antalyaspor'un ligde kalan haftalarda en iyi futbolu oynamak için en iyi değerlendireceğini anlatan Ceylan, "Sahamızda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçını kazanmak istiyoruz. Maçtan galibiyetle ayrılırsak bu yıl ki hedeflerimize ulaşmak için bir adım daha atmış oluruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Antalyaspor profesyonellik seviyesi yüksek futbolculardan oluştuğuna değinen Ceylan, gol krallığı yarışındaki Eto'o'nun dünya yıldızı bir futbolcu olduğunu aktardı. Her futbolcu gibi Eto'o'nun da Antalyaspor'un başarısı için çaba gösterdiğini anlatan Ceylan, "Antalyaspor'un hedefi ligi ilk 10 takım arasında tamamlamak. Kaliteli sporcularımız var ve bu sezon Antalyaspor'dan gol kralı çıkarmak isteriz" dedi.