İngiltere Premier Lig Chelsea'de sorunlar bitmiyor! Toplantı alanlarını darmadağın etti

Chelsea'de sorunlar bitmiyor! Toplantı alanlarını darmadağın etti

06.04.2023 - 14:50 | Son Güncellenme:

Chelsea, yaptığı transferler ile kadrosunu iyice genişletti. Fazla kalabalıklaşan kadro da bazı sorunlara yol açmış durumda. İşte detaylar...

Chelseade sorunlar bitmiyor Toplantı alanlarını darmadağın etti

Premier lig ekibi Chelsea'de sorunlar bitmiyor. İlk olarak Thomas Tuchel'i gönderen Maviler ardından Graham Potter'ı kulübün başına getirmişti. Potter'ın başarısız performansı sonrası yollarını ayıran Chelsea'de şu an teknik direktör arayışları sürüyor.

Haberin Devamı

POTTER İÇİN ÖDENEN EUROLAR
Tuchel'i gönderdikten sonra 7 milyon sterlin tazminat parası ödeyen Chelsea, Graham Potter ve ekibinin sözleşme fesih bedelleri için Brighton'a 21 milyon euro sterlin ödeme yapmıştı.

FRANK LAMPARD İDDİALARI
Julian Nagelsmann, Zidane ve Jose Mourinho'nun ardından son olarak Frank Lampard'ın yeni teknik direktör olacağı söylenen Chelsea'de şimdi başka bir sorun kadro şişkinliğinde.

551 MİLYON EURO HARCANDI
Bu sezon yaptığı transferlere 551 milyon euro harcayan Chelsea, Enzo Fernandez'e 121 milyon euro, Wesley Fofana'ya 80 miyon euro ve Mykhaylo Mudryk'e 70 milyon euro ödeyerek hem kadrosunu genişletti hem de transferlerine ödediği paralarla gündem olmuştu.

KADRO ŞİŞKİNLİĞİ SORUN OLMAYA BAŞLADI
The Athletic'in yaptığı habere göre, Mykhailo Mudryk ve Noni Madueke kadro şişkinliğinden dolayı soyunma odasına yer bulamadıkları için koridorda giyinmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

The Athletic ayrıca kadronun kalabalıklaşmasının toplantı alanlarını darmadağın ettiğini ve bazı futbolcuların toplantıları yerde oturarak takip ettiğini söyledi.