Skorer Chelsea'den dudak uçuklatacak teklif!

Chelsea'den dudak uçuklatacak teklif!

05.07.2010 - 12:58 | Son Güncellenme:

Chelsea, transferde atağa kalkıyor. Ancelotti'nin listesindeki iki yıldız için şu rakam gözden çıkarıldı

Chelseaden dudak uçuklatacak teklif

Chelseaden dudak uçuklatacak teklif

İngiltere Premier Lig şampiyonu Chelsea, transferde atağ kalkıyor. Maviler'in hedefinde dünya yıldızları bulunuyor.

The People'nin haberine göre, geçtiğimiz sezon Premier Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Chelsea, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin raporu doğrultusunda transfer atağına kalkıyor.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde istediği başarıyı yakalayamayan Chelsea'da kulüp sahibi Roman Abrahamovic, Avrupa'da başarı için Ancelotti'nin istediği yıldızları kulübe kazandırmak için kesenin ağzını açmaya karar verdi.

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin listesinin ilk 2 sırasında Liverpool'un yıldız glcüsü Fernando Torres ve Real Madrid'in sambacısı Kaka bulunuyor.

Jose Murinho'nun gelmesiyle Kaka'nın gözden düşeceğini düşünen Maviler, bu oyuncu için 75 milyon avroyu gözden çıkardı.

Maddi sıkıntılar yaşayan Liverpool'a da reddedilmesi zor bir teklif önermeyi planlayan Chelsea bu futbolcu için de yaklaşık olarak 80 milyon avro önermeyi düşünüyor.

(Goal.com)

TORRES LİVERPOOL'DAN AYRILIYOR MU?

POTCHEFSTROOM - DHA

Premier Lig takımlarından Liverpool'da oynayan İspanyol oyuncu Fernando Torres her an İngiliz kulübü ile yollarını ayırabilir.

26 yaşındaki oyuncunun menajeri İngiliz basınına yaptığı açıklamada "Şu anda onun geleceği üzerine çalışmalarımız sürüyor. Büyük ihtimalle Torres, Premier Lig'de kalacak ama bu Liverpool'da kalacak manasına gelmiyor." dedi.

Şu sıralar 2010 Dünya Kupası nedeni ile Güney Afrika'da bulunan golcü oyuncu İngiliz basınına yaptığı açıklamada, Liverpool'un yeni Teknik Direktörü Roy Hodgson'un çok başarılı bir teknik adam olduğunu ve Liverpool'a çok faydası olacağını söyledi.

Transferi hakkında da konuşan El Nino lakaplı oyuncu "Şu anda tek ilgilendiğim İspanya Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndaki başarısı. Kupa bittikten sonra, Roy Hodgson ile görüşeceğim ve bir karara varacağım" dedi.

2013 yılına kadar Liverpool ile sözleşmesi bulunan Fernando Torres'e; Chelsea, Manchester City ve Barcelona gibi Avrupa devleri talip durumda. İspanyol oyuncuya 70 Milyon Sterlin bonservis bedeli biçiliyor.

PORTEKİZ FUTBOLUNDA TARİHİ TRANSFER
Portekiz Birinci Ligi takımlarından Porto, Sporting Lizbon’un kaptanı Joao Moutinho’yu (23) 11 milyon Avro karşılığında
transfer etti. Moutinho, bir Portekiz takımından diğerine transfer olan en pahalı oyuncu oldu.
Porto’nun internet sitesindeki açıklamada, iki kulübün orta saha oyuncusu Moutinho’nun transferi için anlaşmaya vardığı belirtildi. Anlaşmaya göre Portolu Nuno Andre Coelho da Sporting Lizbon’a verildi.
Açıklamada, Moutinho’nun Porto’dan başka bir takıma 11 milyon Avro’dan fazla bir bedelle transfer olması halinde, bu bedelin yüzde 25’ini Sporting Lizbon’un alacağı kaydedildi.
Portekiz basını transferi, "Moutinho, Portekiz futbol tarihinde bir takımdan diğerine transfer olan en pahalı futbolcu oldu" başlığıyla duyurdu.
23 yaşındaki Moutinho, Portekiz Milli Takımında 26 kez oynadı ve 2 gol attı. 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer almayan Moutinho, 2005’te geldiği Sporting Lizbon’da 158 maçta 20 gol kaydetti.

3