Dünyadan Futbol Chelsea'nin eski yıldızı ülkesinde tehdit altında! Evden çıkamıyor

Chelsea'nin eski yıldızı ülkesinde tehdit altında! Evden çıkamıyor

21.04.2022 - 18:31 | Son Güncellenme:

Arsenal'dan ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde Brezilya ekibi Corinthians'a transfer olan Willian, ülkesinde aldığı tehditler nedeniyle kendisi ve ailesi için endişe duyuyor.

Chelseanin eski yıldızı ülkesinde tehdit altında Evden çıkamıyor

Chelsea formasını uzun yıllar terleten Willian, sezon başında ülkesine transfer oldu. Corinthians'ta forma giyen tecrübeli futbolcu ile ilgili ESPN sürpriz bir iddiada bulundu. Willian'ın sosyal medyadan aldığı tehditler nedeniyle endişelendiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Libertadores Kupası'nda Bolivya'nın Always Ready takımına sürpriz bir şekilde 2-0 yenilen Cortinhians'ta oyuncular taraftarın tepkisiyle karşılaştı.

Taraftarın tehditlerini en fazla hisseden isimler arasında yer alan Willian'ın ikiz kızlarının okula gitmekten korktuğu belirtildi. Tecrübeli futbolcunun eşinin de gerekli olmadıkça evden dışarı çıkmadığı yazıldı. Yaşananlardan dolayı özel arabasıyla tesislere gitmeyen Willian'ın kendisine güvenlik tuttuğu ve onunla birlikte kulüp binasına gittiği kaydedildi.

Willian gibi Corinthians kalecisi Cassio ve defans oyuncusu Gil'in de tehdit edildiği vurgulandı. 33 yaşındaki oyuncunun Corinthians'ta forma giyme istediği ancak ailesinin güvensiz hissetmeye devam etmesi halinde ülkesinden ayrılabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Erik Ten Hag'ın Ajax Devrimi