İngiltere Premier Lig Chelsea'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Tüm detaylarda anlaşma sağlandı

Chelsea'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Tüm detaylarda anlaşma sağlandı

14.05.2023 - 08:42 | Son Güncellenme:

Son olarak göreve getirdiği Frank Lampard ile de istediği sonuçları almakta zorlanan Londra temsilcisi, yeni menajerini buldu. Ünlü teknik adama ile tüm detaylarda anlaşma sağlandı.

Chelseanin yeni teknik direktörü belli oldu Tüm detaylarda anlaşma sağlandı

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, kabus gibi sezon geçiriyor. İngiliz ekibi, bu doğrultuda en önemli gündem maddesi olan yeni menajerini belirlemiş durumda. Kulübü Roman Abramovich'ten devralan ABD'li iş insanı Todd Boehly'in verdiği kararlar, hayal kırıklığına neden oldu. Premier Lig'de 36. hafta maçları oynanırken Chelsea, 35 maçta elde ettiği 43 puanla 11. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Sezona Thomas Tuchel ile başlayan Chelsea, sonrasında Graham Potter'ı göreve getirmişti. Potter ile de istediği sonuçları alamayan İngiliz ekibi, sonrasında 1 maça Potter'ın yardımcısı Bruno Saltor ile çıktı ve ardından da takımın eski oyuncularından, menajerlerinden Frank Lampard göreve getirildi.

YENİ MENAJER BULUNDU

Frank Lampard ile geçici bir çalışma planı yapan Chelsea ile yeni sezon için birçok teknik adamın ismi geçiyordu. Bu noktada öne çıkan isimlerden Julian Nagelsmann'ın kendisine yapılan teklifi reddettiği belirtilmişti. Chelsea, sonunda kulübü emanet etmeyi planladığı menajer adayıyla anlaşmaya vardı. Haziran ayında göreve başlayacak isimle kısa zaman içerisinde resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

Haberin Devamı

POCHETTINO İLE ANLAŞMA TAMAM!

Fabrizio Romano, Chelsea ile Mauricio Pochettino arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlandığını açıkladı. İki taraf arasında tüm konularda anlaşma sağlandı. İngiliz ekibinin Pochettino ile uzun süreli bir anlaşma imzalaması bekleniyor.

Chelseanin yeni teknik direktörü belli oldu Tüm detaylarda anlaşma sağlandı

RESMİ İMZAYI ATIYOR

Fabrizio Romano, Mauricio Pochettino'nun resmi sözleşmeyi önümüzdeki günlerde imzalayacağını da açıkladı. Sezonu Frank Lampard tamamlayacak ve haziran ayında Mauricio Pochettino, menajer olarak görevine başlayacak.

Arjantinli menajer, kendi ekibiyle çalışacakken transfer stratejisi konusunda da kulüple bir görüşme gerçekleştirecek.

PREMIER LİG'E DÖNÜYOR

Espanyol macerası sonrası Ocak 2013'te Southampton ile anlaşarak Premier Lig'e gelen Mauricio Pochettino, Temmuz 2014'e Tottenham'ın başına geçmişti. Burada önemli başarılara imza atan Arjantinli menajer, Kasım 2019'da görevine son verilmesinin ardından Ocak 2021'de PSG'nin başına geçmişti.

Fransız devindeki dönemi Temmuz 2022'de sona eren Mauricio Pochettino, Chelsea ile sağladığı anlaşma neticesinde Premier Lig'e dönmeye hazırlanıyor.

 

 

Yazarlar