Demir Grup Sivasspor Cicinho ve Renfigo sağlık kontrolünden geçti

Cicinho ve Renfigo sağlık kontrolünden geçti

05.07.2013 - 13:03 | Son Güncellenme:

Sivasspor'un yeni transferleri Brezilyalı Cicinho ile Perulu Renfigo, İstanbul'da bir dizi sağlık testine tabi tutuldu

Cicinho ve Renfigo sağlık kontrolünden geçti

Sivasspor'un yeni transferleri Brezilyalı Cicinho ile Perulu Renfigo, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti.

Haberin Devamı

Kırmızı-beyazlı kulübün İstanbul'a getirttiği Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Cicinho ile Perulu forvet Hernan Renfigo, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde bir dizi teste tabi tutuldu.

Kan ve idrar testlerinin ardından iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji servislerinde muayene olan sporcularda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı bildirildi.

Cicinho: "Çok heyecanlıyım"

Kontrollerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Cicinho, Sivasspor'da oynama fırsatı bulduğu için mutlu olduğunu kaydederek, "Bir an önce sahaya çıkmak için çok heyecanlıyım. Benim hayatım futbol ve bunu da burada göstermek istiyorum" dedi.

Brezilyalı oyuncu, teknik direkör olarak Roberto Carlos ile çalışacağının hatırlatılması üzerine, "Futbolculuk kariyerini hepimiz biliyoruz. Dünyanın en iyi sol beki oldu ve kazanmadığı kupa kalmadı. Umarım teknik direktör olarak da bu başarılarına devam eder. Bizler de onun en büyük destekçisi ve yardımcısı olacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Türk futbolu hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten Cicinho, "Türkiye Ligi maçlarını Brezilya'da izleme fırsatı buldum. Birçok takımla ilgili bilgi sahibiyim ama şimdi sadece Sivasspor'u ve onun başarısını düşünüyorum. Bunun için ter dökeceğim" diye görüşlerini aktardı.

Transfer süreci hakkında bilgi veren oyuncu, "İlk olarak Roberto Carlos beni aradı. Herhangi bir takımla sözleşme imzalayıp imzalamadığımı sordu. Ben de kendisine 'hayır' dedim. Ondan sonra süreç başladı ve profesyonel anlamda kulüple görüşmelere başladık. İstediğimiz şartlar gerçekleşince buraya geldim" ifadelerini kullandı.

Renfigo: "Sivasspor'u daha önceden tanıyorum"

Perulu Renfigo ise Sivasspor'u daha önceden tanıdığını belirterek, şunları kaydetti:

"Her şey çok iyi şekilde gidiyor ve aynı şekilde biteceğini umuyorum. Kontratımı imzaladıktan sonra daha huzurlu ve mutlu olacağımı düşünüyorum. Sivasspor'u daha önceden tanıyorum. Birkaç kez Antalya'da kamp yapmıştık. Sivasspor'un gelecek sezon Avrupa kupalarına katılması için elimden geleni yapacağım."

Yazarlar