Trabzonspor ‘Çok abartmayalım’

‘Çok abartmayalım’

19.12.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da kara tablo dağıldı, futboldaki başarılar yüzleri güldürdü. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, “Ayaklarımız yere sağlam basarak gideceğiz. Bu seriyi çok da abartmamalıyız” diye konuştu.

‘Çok abartmayalım’

Trabzonspor’un Rıza Çalımbay ile şampiyonluk yarışına yeniden ortak olması, bordo-mavililerin yüzünü güldürdü.

Haberin Devamı

Ligin ilk 9 haftasındaki kara tablo sonunda yönetim kurulunda toplu istifalar yaşanmış, 6 yöneticiyle veda edilmişti. Bursaspor maçıyla ligde 232 hafta sonra 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan Karadeniz ekibi, hem saha içi hem de saha dışında yaşadığı problemleri çözerken, kulüpte adeta bahar havası yaşanıyor. Trabzonspor’da, Bursaspor maçı öncesi futbolculara ekonomik sıkıntılara rağmen ödeme yapıldı. Karadeniz ekibinde, hafta sonundaki karşılaşma öncesi oyuncuların hesaplarına yaklaşık 20 milyon lira yatırıldı.

Lig uzun bir maraton

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, son Bursaspor galibiyetinin çok önemli bir galibiyet olduğuna dikkat çekti, “Ligde, kupada hedeflerimiz var. Son haftalarda hem ligde hem kupada aldığımız galibiyetlerle bu yolda ilerliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un kaliteli bir kadroya sahip bir takım olduğunu her zaman söylediklerini ifade eden Çubukçu, “Biz teknik heyetimize, takımımıza güveniyoruz, inanıyoruz. Onları tebrik ediyoruz. Trabzonspor’da kötü günler artık geride kaldı. Bu çıkışımızı sürdürerek taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” diye konuştu.

Çubukçu, ligin ilk yarısının son haftasında Kardemir Karabükspor ile yapacakları maçı kayıpsız geçmeleri gerektiğini dile getirerek, “Kupada da Konyaspor ile karşılaşacağız. Bu maçları düşünmek zorundayız. Lig uzun bir maraton. Ayaklarımız yere sağlam basarak gideceğiz. Her maçı tek tek düşüneceğiz. Bu seriyi çok da abartmamalıyız” ifadesini kullandı.

Yazarlar