İngiltere Premier Lig Cristiano Ronaldo, İngiliz devinin kapısından döndü! Transfer gerçekleri ortaya çıktı

Cristiano Ronaldo, İngiliz devinin kapısından döndü! Transfer gerçekleri ortaya çıktı

01.04.2023 - 10:38 | Son Güncellenme:

Manchester United ile olaylı ayrılığının ardından Al Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibine transfer olmadan önce İngiliz devinin kapısından döndüğü iddia edildi. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo, İngiliz devinin kapısından döndü Transfer gerçekleri ortaya çıktı

Manchester United'daki olaylı ayrılığının ardından Al Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'ın yolunu tutmadan önce İngiliz devinin kapısından döndüğü iddia edildi. 

Haberin Devamı

ERİK TEN HAG'LA ANLAŞAMADI

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag ile anlaşamayan Portekizli yıldızın verdiği röportajda Hollandalı çalıştırıcı ve takımı hakkında söylediği sözler ipleri koparmıştı. Manchester United ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Ronaldo'nun ismi o dönem birçok Avrupa deviyle anılsa da yıldız futbolcu tercihini Al Nassr'dan yana kullanmıştı. 

Cristiano Ronaldo, İngiliz devinin kapısından döndü Transfer gerçekleri ortaya çıktı

CONTE İSTEDİ

Daily Mail'de yer alan habere göre Tottenham ile yollarını ayıran İtalyan teknik direktör Antonio Conte, Al Nassr'a imza atmadan önce Cristiano Ronaldo'yu kadrosunda görmek istemişti.

JUVENTUS'A TRANSFERİNDE KİLİT ROL PARATİCİ'NİN

Zamanında Ronaldo'nun Juventus'a transferinde büyük pay sahibi olan su anda Tottenham Sportif Direktörlüğünü yürüten Fabio Paratici'nin yine transferde önemli bir rol üstlenmesi de bekleniyordu.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, İngiliz devinin kapısından döndü Transfer gerçekleri ortaya çıktı

BAŞKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag ile Cristiano Ronaldo arasında çıkan krizin ardından Conte ile Tottenham Başkanı Daniel Levy olası bir transfer için görüşme gerçekleştirdiler.

Ronaldo'nun bir Şampiyonlar Ligi takımına transfer olmak istemesi ve Tottenham'ın o dönem grup aşamasında yer alması da görüşmeler sırasında göz önünde tutulurken hem Conte hem de Levy, Portekizli yıldızın transferinden vazgeçtiler.

Yazarlar