İspanya La Liga Cristiano Ronaldo'nun umutsuz hayali! Al Nassr'a imza atmadan önce veto yediği ortaya çıktı

Cristiano Ronaldo'nun umutsuz hayali! Al Nassr'a imza atmadan önce veto yediği ortaya çıktı

01.01.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası'nda büyük bir hayal kırıklığı yaşadıktan sonra Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo hakkında şoke eden gerçek ortaya çıktı. Portekizli futbolcunun Avrupa devine imza atmak istediği ancak veto yediği iddia edildi.

Cristiano Ronaldonun umutsuz hayali Al Nassra imza atmadan önce veto yediği ortaya çıktı

Dünya Kupası'ndan elendikten sonra geleceği merak konusu olan Cristiano Ronaldo tartışmalara son noktayı koydu. Portekizli süperstar, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile anlaşma sağladı. Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transfer olmadan önce Avrupa deviyle masaya oturduğu ancak veto yediği öğrenildi.

Haberin Devamı

37 yaşındaki futbolcu, Al Nassr'la olan anlaşmasından dev bir gelir elde etti. Suudi Arabistan temsilcisiyle 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo'nun sponsorluk anlaşmalarıyla birlikte yıllık 200 milyon euroluk bir geliri cebine koyduğu belirtildi.

Cristiano Ronaldonun umutsuz hayali Al Nassra imza atmadan önce veto yediği ortaya çıktı

Al Nassr'dan yapılan açıklamada, "Tarih yazılıyor. Ronaldo, kulübümüzün daha büyük başarılar kazanması açısından ilham verecek. Bu imza ligimize, milletimize ve gelecek nesillere, erkek ve kız çocuklarımıza en iyisini yapabilmeleri açısından ilham verecek" denildi. Cristiano Ronaldo ise açıklamasında, "Al Nassr'ın vizyonu oldukça ilham verici ve etkileyici. Farklı bir ülkede farklı bir lig deneyimi için sabırsızlanıyorum. Bir an önce takım arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

REAL MADRİD'E DÖNMEK İSTEDİ

İspanyol basınından Marca'da yer alan haberde; Cristiano Ronaldo için şoke eden ifadeler kullanıldı. Portekizli yıldızın Suudi Arabistan'a transfer olmadan önce Real Madrid'in kapısını çaldığı kaydedildi.

Cristiano Ronaldonun umutsuz hayali Al Nassra imza atmadan önce veto yediği ortaya çıktı

Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'de yeniden forma giymek için maaşından büyük bir fedakarlık yapmaya hazır olduğu belirtildi. Real Madrid'in transfere sıcak bakmamasının ardından 37 yaşındaki yıldızın, Al Nassr'a imza attığı vurgulandı.

AL NASSR'A BÜYÜK İLGİ

Cristiano Ronaldo'nun transferi sonrasında Al Nassr'ın sosyal medya hesaplarına takipçi yağdı. Suudi Arabistan ekibinin 990 bin olan Instagram takipçi sayısı, 3 milyon 800 bine yükseldi.

Paris Saint Germain'in 18 Ocak'ta Al Nassr ile Al Hilal'in yıldızlarından oluşan karma takım ile özel maç yapacağı belirtildi. Goal Arabia'nın iddiasına göre; Al Nassr'ın yeni transferi Ronaldo, herhangi bir engel olmaması halinde Messi'ye karşı bu maçta forma giyecek.

Cristiano Ronaldonun umutsuz hayali Al Nassra imza atmadan önce veto yediği ortaya çıktı

Nacional altyapısında futbola başlayan Cristiano Ronaldo daha sonra Sporting Lizbon, Manchester United, Real Madrid ve Juventus formaları giydi. 37 yaşındaki yıldız için toplam 247 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız oyuncu bu süreçte 701 gol ve 223 asist üretti.